Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Κάνουμε τους μαλάκες, δεν είμαστε

Το διασκεδάζω πάντως όλο αυτό που συμβαίνει. Η κατάσταση είναι μια ομορφιά. Από τη μια η κυβέρνηση με τους ημι-ανίκανους και από την άλλη η αντιπολίτευση με τους παντελώς ανίκανους. Φυσικά η πορεία της χώρας δεν εξαρτάται, πλέον, από τις αποφάσεις του εγχώριου πολιτικού συστήματος κάτι που σταδιακά θα ισχύσει σε όλες τις χώρες επειδή το παγκόσμιο σκηνικό δεν επιτρέπει πλέον το "μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα" γιατί μάλλον θα σε "πηδήξουν" οι άλλοι.
Διασκεδάζω επίσης με εκείνους που νυχθημερόν κολλάνε ένσημα ως "επαναστάτες" στα ΜΜΕ όπως επίσης και με τα κυβερνητικά "παπαγαλάκια". Είναι βέβαια τραγικό το να μην

αντιλαμβάνεσαι ότι σε κοροϊδεύουν για να αναλάβουν κυβερνητικές θέσεις εκείνοι τους οποίους θα βρίζεις αύριο. Εκτός και αν υπάρχει η προσδοκία "εξαργύρωσης" των παρεχόμενων υπηρεσιών. Θα μπορούσατε βέβαια να ρωτήσετε τους "λακέδες" της κυβέρνησης αν περισσεύουν θέσεις για εσάς αλλά δεν το κάνετε για να μην απογοητευθείτε.

Συνεχίστε πάντως, μην μας στερείτε τα "πύρινα" ,γνήσια επαναστατικά, σας κείμενα. Ποιος εξάλλου θέλει να στερηθεί τις επιθεωρήσεις των "απλών" πολιτών που δεν είναι ενταγμένοι σε κανέναν πολιτικό χώρο αλλά νοιάζονται για το καλό της πατρίδας το οποίο συμπτωματικά περνά μέσα από το "πρόγραμμα" της αντιπολίτευσης.

Και σας το ξαναλέω, κάνουμε τους μαλάκες, δεν είμαστε.

Κ.Κ.-παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά