Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Πολιτισμική χρεωκοπία

Σχόλιο μου σχετικά με το θέμα της δωρεάς πετρελαίου από τον Soros στη Νάουσα:

"Με την παρατήρηση, βέβαια ότι αν πάει κάποιος στη Νάουσα ή όπου εκεί λυσσομανούν τα στοιχεία της φύσης και επιχειρήσει να στήσει μονάδα εκμετάλλευσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, θα πέσουν όλοι επάνω του, θα γκαρίζουν τα "κινήματα πολιτών" ενάντια στον κακό ιδιώτη, άσχετα αν θα προσλάβει ανθρώπους από την περιοχή ή εάν μέρος της ενέργειας θα μπορούσε να δοθεί για να

ζεσταθεί η πόλη τον χειμώνα (και δεν υπάρχει μόνο ΜΙΑ πηγή ενέργειας, υπάρχει πχ και η γεωθερμία).

Και δε μιλάω φυσικά ΜΟΝΟ για τη Νάουσα. Όλη η Ελλάδα ίδια χάλια έχει στον εγκέφαλο.

Απλά όταν γράφω συχνά ότι η χρεωκοπία είναι πρώτα ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ και μετά οικονομική να με ακούτε ."

ΚΚ2-παρατηρητηριο

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς παντού υπάρχει μια μικρή μειοψηφία που επιβάλλει τις απόψεις της εις βάρος της χώρας. Το τραγικό ειναι οτι η πλειοψηφία αποδέχεται αυτές τις πρακτικές και τις πληρώνει ακριβά. Όταν θα συνέλθει θα ειναι αργά. Οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια στη πλήρη καταστροφή. Ο λαός ανήμπορος να αντιδράσει μοιάζει σαν την αγελάδα που βλέπει το τραινο να περνάει. Όλες οι χώρες που είχαν οικονομικά προβλήματα ανακάμπτουν . Η Ιρλανδία χαιρέτισε το ΔΝΤ.Η Πορτογαλία βελτιώνεται και σύντομα θα απο χαιρετίσει τη ΤΡΟΙΚΑ . Εμείς κάθε πέρσι και καλλίτερα κάθε φέτος και χειρότερα. Το μόνο θετικό απο αυτή τη κρίση ειναι οτι απεδείχθη οτι οι Έλληνες διέπονται και απο ισχυρές φασιστικές νοοτροπίες και έτσι κατέρρευσε και ο μύθος περί δημοκρατικών Ελλήνων. Δηλαδή πρέπει να γίνουμε φασιστες για να διώξουμε την οικονομικη κρίση. Λαός επιπόλαιος και ανιστόρητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά