Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Νίκος Σταυρογιάννης





Με μια λιτή ανακοίνωση του προς τα Μέσα Ενημέρωσης το μεσημέρι της Δευτέρας, ο βουλευτής Φθιώτιδας Νίκος Σταυρογιάννης δημοσιοποίησε την πρόθεση του να κατέλθει ως επικεφαλής ψηφοδελτίου για την διεκδίκηση του Δήμου Λαμίας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο κος Σταυρογιάννης απηύθυνε ένα κάλεσμα προς όλους τους φορείς, κοινωνικούς και πολιτικούς αλλά και προς όλη την κοινωνία και τόνισε πως αφουγκραζόμενος την κοινή γνώμη κατέρχεται ως υποψήφιος ενός πολυσυλλεκτικού σχήματος όλων των πολιτικών χώρων, ενός πραγματικά ανεξάρτητου συνδυασμού. Άλλωστε, όπως είπε, οι τοπικές εκλογές ήταν πάντα μακριά από κόμματα και χρώματα, τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα.
Μετά από αποκωδικοποίηση του μηνύματος της
κοινωνίας που επιθυμεί αλλαγή στην διοίκηση του Δήμου, θεωρεί πως ο Δήμος χρειάζεται αλλαγή και κατάλληλη στελέχωση τόσο σε πολιτικό όσο και τεχνοκρατικό προσωπικό.
Ιδιαίτερη αναφορά στην ομιλία του έκανε στην διαφάνεια που απαιτείται στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος, χρήματος των άγρια φορολογουμένων Ελλήνων, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στις αναφορές του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κου Ρακιντζή σχετικά με την διαφθορά στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Κλείνοντας, τόνισε πως μας χωρίζουν ελάχιστα ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι «όλοι μαζί μπορούμε» να κάνουμε την οργή μια δημιουργική ορμή για ελπίδα και προοπτική στην κοινωνία, κάλεσε σε διάλογο και προτάσεις όλους τους πολίτες ενώ εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της νέας γενιάς.
 http://www.paratiritis-fthiotidas.gr

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά