Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πίτας … μετά μουσικής και χορού.
Το έθιμο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας μέσα σε κλίμα γιορτής και χαράς, αποτελεί καθιερωμένο θεσμό όχι μόνο για τις μικρές, αλλά και για τις μεγάλες “οικογένειες” των κατά τόπους συλλογικών φορέων σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Ακολουθώντας και φέτος αυτή την ωραία παράδοση, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αχλαδιωτών “Το Χρυσάμπελο (Κούμπαο)” θα κόψει τη δική του πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία των μελών και των φίλων του, στη διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας του το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014. Η ψυχαγωγική αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου “Τσαμαντάνης” στον Καραβόμυλο και αναμένεται να έχει επιτυχία, καθώς θα
περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από τη χορευτική ομάδα του Συλλόγου και πολλές ώρες ελληνικού γλεντιού με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από λαϊκή και παραδοσιακή ορχήστρα.
Ελπίζουμε ότι στην πρόσκληση του Συλλόγου θα ανταποκριθούν εκτός από τους Αχλαδιώτες και πολλοί από τους κατοίκους της Αν. Φθιώτιδας, οι οποίοι θα έχουν έτσι την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τον καινούργιο χρόνο, να χορέψουν και διασκεδάσουν μαζί με τους συντοπίτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά