Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ποινή πενθήμερης περιφρόνησης…

Επειδή η αντιπαράθεση της «θορυβώδους» βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κ. Αν. Νεράντζη έχει εξελιχθεί σε …σήριαλ, είμαι αναγκασμένος να μεταδώσω και το νέο «επεισόδιο». Κατά την χθεσινή συνεδρίαση λοιπόν, κατά την οποία η κυρία Κωνσταντοπούλου βρέθηκε μόνη έναντι όλων καθώς απορρίφθηκε η πρότασή της να κληθεί στην Επιτροπή ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την φράση που του απέδωσε ότι θα κάνει «τον βίο αβίωτο» των μεταναστών, ο κ. Νεράντζης ζήτησε να κλείσει τη συνεδρίαση καθώς ξεκινούσε η Κ.Ο. της ΝΔ. Η κυρία Κωνσταντοπούλου, όπως ήταν επόμενο, αντέδρασε έντονα αποκαλώντας τον «όργανο συγκάλυψης και αποπροσανατολισμού».
Ο κ. Νεράντζης ανταπέδωσε στην βουλευτή χαρακτηρίζοντάς την «γλωσσώδη» και «αυθάδη», ενώ ζήτησε την

ανανέωση της εμπιστοσύνης της επιτροπής προς το πρόσωπό του για τον τρόπο που διεξάγει της εργασίες της Επιτροπής, το οποίο και έγινε κατά πλειοψηφία με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλουν την διαδικασία ως «παρωδία». Οι καυγάδες όμως δεν τελείωσαν εκεί, καθώς η κυρία Κωνσταντοπούλου «απείλησε» τον πρόεδρο της Επιτροπής να μην κλείσει τις εργασίες της επιτροπής πριν τοποθετηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκείνος την αγνόησε: «Για τις καταγγελίες σας υπάρχει ειδικό δοχείο απορριμμάτων», της είπε προκαλώντας φυσικά πανδαιμόνιο κραυγών εκ μέρους της.
Ποινή πενθήμερης περιφρόνησης…

Είναι ενδεικτικός ο διάλογος μεταξύ τους:
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΛΟΥ: Είστε όργανο συγκάλυψης και αποπροσανατολισμού, παραβιάζετε τα καθήκοντά σας και έχετε υποχρέωση να δώσετε το λόγο και στους βουλευτές.
- ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Η κυρία είναι ταγμένη στο να παρακωλύει το έργο της επιτροπής, η μόνη ποινή που μπορεί να της επιβάλλει κανείς είναι αυτή της... πενθημέρου περιφρονήσεως. ; 

ΒΗΜΑτοδότης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά