Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Ο κ. Γκλέτσος να μας απαντήσει πόσες απευθείας αναθέσεις έχει υπογράψει και ποιοι είναι οι ανάδοχοι»



Βασική θέση του συνδυασμού «Στηρί - Ζω Στυλίδα» είναι η απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του δήμου. Η παρέμβαση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και ο έλεγχος παλαιότερων υποθέσεων, των πρώην δήμων που ανήκουν σήμερα στο διευρυμένο Δήμο Στυλίδας, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, ωστόσο ζητούμε αυτός ο έλεγχος να προχωρήσει και στο σήμερα.

Καλούμε λοιπόν, τον κ. Γκλέτσο, να μας απαντήσει ξεκάθαρα, με συγκεκριμένα ποσά και νούμερα,   πόσες είναι οι απευθείας αναθέσεις που έχουν υπογραφεί κατά την περίοδο της θητείας του και ποιοι είναι οι ανάδοχοι των έργων.

Ο δήμος Στυλίδας θέλει αλλαγή και τη θέλει τώρα. Τα πολλά λόγια και οι θεατρινισμοί μας κόστισαν ακριβά. Ο κ. Γκλέτσος, είναι υποχρεωμένος να ανοίξει τα χαρτιά του και να μας δώσει απαντήσεις. 

20 σχόλια:

  1. Κάποιος νόμισε ότι θα κάνει περίπατο.
    Τώρα που θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται όλα τα στοιχεία θα καταλάβουν οι πολίτες της Ανατολικής Φθιώτιδας τι τύπου διαχείριση γινόταν και ποιοι ήταν οι τυχεροί που ευνοήθηκαν ασύστολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - εγώ καλούμαι απο κάποιον
    - εμείς καλούμε κάποιον

    Έλεος δηλαδή, ένας μορφωμένος δεν υπάρχει ούτε σε αυτόν το συνδυασμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11:50
    Έχεις δίκαιο.
    Ήλθε διορθωτικό δελτίο τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ! Κ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΑΠ ΤΟ ΔΗΜΟ ; ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ !! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΩ ΠΟΛΥ ! ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Η' ΕΝΑ ΟΧΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ Η' ΥΠΕΡ ! ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απο την ωρα που εγινε το δελτιο τυπου σκαλιζουν αναστατωμενοι χαρτια στην οικονομικη υπηρεσια
    το πουλακι κελαηδησε και πεταξε
    παμε για αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καιρος φερνει τα λαχανα καιρος τα παραπουλια.
    Στην αρχη της τετραετιας ο κ Βετας απεκαλεσε την πρωην Δημαρχο βασιλισσα των απεθειας αναθεσεων γιατι μεσα σε μια τετραετια ειχε κανει 30.000 ε με απευθειας αναθεση , νομιμα, και οχι σε ενα αναδοχο.
    Τωρα που αποτι φαινεται στο Δυαγεια οι απευθειας αναθεσεις ειναι αρκετες χιλιαδες ευρω και μαλιστα σε εναν μονο αναδοχο που θα βρειτε τρυπα να κρυφτειτε;
    ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ Η ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΦΕΥΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ κ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΑΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΠΥΡΕΤΗΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΦΕΡΟΠΝ ΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κος Βέττας νά απαντήσει στά παραπάνω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απευθειας αναθεσεις και μαλιστα σε εναν και μοναδικο αναδοχο χορος απο χιλαδες ευρω.΄.
    Νταηλικι και ψευτομαγκια με το σωρο

    Ξυλοδαρμους και τσακωμους βουτυρο στο ψωμι του .
    Στα μεσημεριαναδικα τηλεοπτικα σκουπιδια πρωτος και καλυτερος
    Στο δημο αφαινευει ο κοκκορικος απο τη Λαμια.
    Η ΔΕΥΑΛ βρηκε την χαρα της και τα εκατομμυρια που της ελειπαν για το βιθολογικο και οταν καποτε θαρθει η λυπητερη της αποχετευσης τοτε θα τον αναθεματηζουν
    Τα ταγκερ απο την κινα και παρομοιες μπουρδες για λαικη καταναλωση
    Τα διοδια της πελασγιας παρα τους λεονταρισμους διπλασιαστηκαν και στον παραδρομο θα θνηνησουμε θυματα
    Απο τους 16 συμβουλους που ειχε οι 13 ειναι απεναντι του .
    Στη πελασγια μας εγιναν τα περισσοτερα εργα επι ημερων του - ΟΥΤΕ ΛΙΘΑΡΑΚΙ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12:50
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΒΕΤΤΑΣ;
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ
    Η ΓΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚ...
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε Πανουργια γιατι τους χαλας την ηρεμια τους
    αστους να μοιραζουν το ρυζι και τα μακαρονια του βογιατζη
    μονο για αυτα ειναι ικανοι
    ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. /Η Ανώνυμος είπε...
    - εγώ καλούμαι απο κάποιον
    - εμείς καλούμε κάποιον
    Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 - 11:50:00 π.μ. EET

    Δεν ειναι ο τροπος μου να αντιδρω ετσι σε σχολια αναγνωστων εδω σε τουτο το μπλογκ, αλλα στη περιπτωση σου θα το πω: Αν το ε η το αι ειναι αυτο που κανει τη διαφορα μεταξυ μορφωμενου και ενος ικανου, σοβαρου και εντιμου, αλλα λιγο ανορθογραφου συμπολιτη μας, τοτε νομιζω, οτι αξιολογεις, εναν αξιοπρεπεστατο νεο της περιφερειας μας που εχει το σαγανο να κρινει και να ορθωσει αναστημα σε μια τοσο ως τα τωρα αδυναμη διοικηση του δημου μας, με αισχρη προθεση και με εσφαλμενο επιλεγμενο κριτηριο. Οι γερμανοι για τετοιους τυπους στη κοινωνια τους μεταχειριζονται τον
    χαρακτηρισμο arschloch, που σημαινει εισαι κωλοτρυπιδα η και τον αλλο το spiesser που σημαινει εισαι μικροπρεπης και σκαιος τυπος. Διαλεξε και παρε φιλε μου. μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΙΡΗ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γερμανοαναθρεμένε τσολιά 1.56, στο χωριό μας λέμε "αι φτυσ' τα μουτιασ' καημένε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ τον κ.Γλέτσο θα ψηφίσω...Έλεος πια με όλους σας... Έχει και πολύ ωραίους υποψηφίους, Δάσκαλος και Εκκολαπτόμενος Μέγας Κτηνοτρόφος-Αγρότης από την Νεράιδα("βλαχάκι"), τώρα που το σκέφτομαι είναι 2 από αυτό το χωριό. Για να μην πω για τον Κοκορίκο.
    Κικιρίκου ο ένας, Πρρρρρ (σαλαγάει τα βόδια ο άλλος) και ο Δασκαλος να τους μαθαίνει Ελληνικά. Καλό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εμενα δεν ειναι του στυλ μου να παιρνω θεση σε σχολια τριτων αλλα στην περιπτωση σου θα το κανω 1.56

    σχολιαζεις τον 11.50 αλλα εχω να σου πω για ποιον τροπο μιλας οταν εισαι βοθρος ετσι οπως σχολιαζεις.Προφανως σε καιει πολυ για τον σοβαρο,εντιμο και αξιοπρεπεστατο νεο της περιφερειας μας και δεν νομιζω οτι τον εθιξε κανεις ή υπονοησε οτι το ανορθογραφος σημαινει ανεντιμος κτλ.Η υψηλη μορφωση που εχει ο φιλος σου απαιτει και ορθογραφια και ποσο μαλλον σε επιστολες και εγγραφα που βλεπουνε τη δημοσιοτητα.Προσωπικη αποψη.
    Συμβουλη προς τον νεο της περιφερειας μας:Μαζεψε τους υποστηρικτες σου,μερικες φορες σου κανουνε μεγαλυτερο κακο με αυτα που γραφουνε για να σε υπερασπιστουνε.Αηδιασα διαβαζοντας το σχολιο του 1.56.Τοσοι γερμανικοι χαρακτηρισμοι για μια ανορθογραφια.Μορφωμενος τελικα ο 1.56 και με ποιοτητα εκφρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αληθεια τωρα το ανακαλυψε ο θεατρινος την οικονομικη τρυπα στον πρωην δημο Εχιναιων ,τωρα που ο Αγαπιου ειναι απεναντι ; Στις προηγουμενες εκλογες που ηταν συμβουλος σου ηταν καλος και δεν υπηρχε η τρυπα; Τα γκαλαγκοζιλικια αλλου ρε ψευτομαγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. /Η Ανώνυμος είπεΤρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 - 3:26:00 μ.μ. EET
    φιλε συνδημοτη
    1. στο σχολειο σου το /Προφανως σε καιει πολυ για τον σοβαρο,εντιμο και αξιοπρεπεστατο νεο της περιφερειας μας/, ειναι παρμενο απο τον αερα, διοτι τον κ. Πανουργια δεν τον εχω γνωρισει ποτε προσωπικα, απλως τον εκτιμω για οσα ωραια λεγει και πρατει.
    2.θεωρω, οτι και ο πιο ανορθογραφος μπορει να λαμβανει θεση στο νταβαντουρι που γινετα στο μπλογκ, αρκει να εχει γνωμη και να μπορει να την εκφρασει.Οταν ομως η κριτικη σε ενα σχολειο επικεντρωνεται στην ανορθογραφια και οχι στο περιεχομενο, αυτο για μενα αποβλεπει στο να εκθεσει τον σχολιαστη σαν ημιμαθη και αγραμματο και συναμα δρα αρνητικα, διοτι φοβιζει πολλα νεα παιδια να εκφρασουν σε σχολια ελευθερα τη γνωμη τους, παρα το οτι δεν ειναι και ξεφτερια στην ορθογραφια.
    3.απο την αντιδραση συμπεραινω, οτι πρεπει να εισθε παδαγωγος. Εγω δεν ειμαι παιδαγωγος, ομως εχω γνωση για τις επιδωσεις των Ελληνοπαιδων στους διαγωνισμους της ΠΙΖΑ, οι οποιες ηταν κατωτερες του ευρωπαικου μεσου ορου, ιδιαιτερα στην εκθεση και αναλυση κειμενου. Για μενα αυτο οφειλεται στο οτι χανονται ασκοπα ωρες στα σχολεια για την ορθογραφια και οχι στη παιδευση της σκεψης και στην αναλυση του κειμενου. Πιστευω εδω να με καταλαβες.
    4. Σκεφτηκες ποτε σου γιατι στην Ελλαδα υστερουμε σε πολλες πρακτικες εφαρμογες και τεχνογνωσιες, ενω 2000 χιλιομ. δυτικα απο μας ολα αυτα εξελισσονται, εφαρμοζονται και ευδοκιμουν?μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητε 8.01 μ.μ.
    Τωρα μιλας σωστα,η ενσταση μου ητανε προς τις γερμανικες εκφρασεις σου που υποβαθμιζανε το σχολιο σου.θα σου πω την προσωπικη μου αποψη,δεν πιστευω οτι εχει κριθει ποτε σχολιαστης για την ορθογραφια του αλλα ο ανθρωπος που εκπροσωπει μια μαζα η ενα λαο θα επρεπε να ειναι πολυ προσεκτικος στην ορθογραφια.φανταζεσαι π.χ τον δημαρχο,τον πρωθυπουργο,τον αρθρογραφο κτλ να εχει σε ενα κειμενο ορθογραφικα λαθη?δεν γνωριζω για τους διεθνης διαγωνισμους που αναφερεις αλλα δυστυχως η ευτυχως η ελληνικη γλωσσα ειναι μια περιπλοκη γλωσσα και ειναι ενα μεγαλο σημαντικο κεφαλαιο η ορθογραφια της.η ορθογραφια ειναι ενα συνολο κανονων που βοηθαει να εξελιχθει το μυαλο οπως τα μαθηματικα.τελος δεν ξερω γιατι υστερουμε σε πρακτικες εφαρμογες κ τεχνογνωσιες ξερω ομως οτι εκει που εφαρμοζονται και ευδοκιμουνε στις επιστημονικες ομαδες τους εχει βαλει την υπογραφη του καποιος Ελληνας.σε καληνυχτω,επικοδομητικο διαλογο καναμε,ξεφυγαμε λιγο ομως απο το θεμα αναρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς ανώνυμο της 25/2/14 11.02 μ.μ.
    Τώρα τη θες και συ την παρατήρηση:
    - ο διεθνής διαγωνισμός (ενικός}
    - τους διεθνείς διαγωνισμούς (πληθυντικός) με "ει" όχι με "η"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά