Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ορατή από το Διάστημα η φιέστα του Ολυμπιακού, σύγχυση στον ISS

Εικόνες από άλλο πλανήτη πίστευαν ότι αντίκρισαν οι αστροναύτες του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού, χθες βράδυ όταν πέρασαν πάνω από τον Πειραιά. Σύγχυση επικράτησε για αρκετή ώρα μέχρι που διαλευκάνθηκε η υπόθεση.
Σε μπελάδες έβαλε εν τέλει, ο χθεσινός θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, την NASA. Σύμφωνα με πηγές του theblob.gr μέσα από την Υπηρεσία, οι αστροναύτες θαμπώθηκαν από τις φωταψίες του Δήμαρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου και λόγω του σχήματος των φώτων, υπέθεσαν ότι γίνεται εξωγήινη εισβολή στην Γη. Για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός στο πλήρωμα.
«Δεν το πιστεύω! Τι είναι αυτό; Πρέπει να είναι εξωγήινοι!» ακούγεται να φωνάζει ο Michael S. Hopkins σε συνομιλία με το Houston. Αμέσως όμως μετά την επικοινωνία του σταθμού με το κέντρο, τους ενημέρωσαν ότι
πρόκειται για την φιέστα του Ολυμπιακού για την νίκη του στο Champions League.
«Ήταν τόσο φωτεινό και είχε πάρει το σχήμα του σήματος του Ολυμπιακού που οι αστροναύτες μας νόμισαν ότι ήταν εξωγήινη εισβολή. Ευτυχώς τους καθησυχάσαμε, γιατί τόσο καιρό που βρίσκονται εκεί πάνω, δεν έχουν μάθει ότι ο Ολυμπιακός τα πηγαίνει καλά και στην Ευρώπη» δήλωσε ο Επικεφαλής του Προγράμματος.
Παρόλα αυτά, η ατμόσφαιρα στον Πειραιά ήταν γιορτινή με τους Πειραιώτες να γλεντάνε όλο το βράδυ αυτήν τη μεγαλειώδη νίκη επί της αγγλικής ομάδας. Φίλοι της ομάδας δήλωσαν στο theblob.gr αφού ενημερώθηκαν για το περιστατικό στον Διαστημικό Σταθμό: «Σκάσανε από το κακό τους τα Αμερικανάκια, σίγουρα θα ήταν βάζελοι, δεν εξηγείται αλλιώς. Τα περαστικά μου να τους πείτε και ας μην έχουν καναπέ εκεί πάνω για να βλέπουν Champions League».
 http://theblob.gr

3 σχόλια:

  1. Γρήγορα τη γαργαλιέρα στην πρίζα...
    Ξέχασαν να ρωτήσουν ΌΜΩς ΟΙ ΦΊΛΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΎΤΕς τον Καγκάριν ποια ομάδα ήταν εκείνη ΤΟΤΕ που έπεξε ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΥΠΗΡΩΤΙΚΟΥ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΑΦΥΔΟΣΤΡΑΓΑΛΑ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ. ΓΙΑ ΑΓΙΑΞ ( Η ΡΕΑΛ της εποχής ) ΜΙΛΆΜΕ και Τη ΝΑΤΙΟΝΑΛ της ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Να θυμίσω λίγο για τους παλιούς τη νίκη του ΟΣΦΠ επί της ΣΑΝΤΟΣ του ΠΕΛΕ( ΓΙΑ φιλικό παιγνίδι σε περιοδεία της στην Ευρώπη τόσο σοβαρή περίπτωση ΜΙΛΆΜΕ). Στη συνέχεια που λέτε για να το πάρει λίγο επάνω του ο ΘΡΥΛΟΣ το έκανε τραγούδι!!! < Ολυμπιακέ μεγάλε, Ολυμπιακέ τρανέ , που ενίκησες Τη ΣΑΝΤΟΣ την ομάδα του ΠΕΛΕ!!! Και δώστου τραγούδι στον Πειραιά!!!! Επειδή όμως τα τραγούδια που είναι σύμβολα ΑΥΤΑ μένουν ( ΒΛΕΠΕ ΠΑΟ ΚΛΠ ) ξεφούσκωσε σε λίγο γιατί το αστείο όπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΟΛΥ.
    Παροιμία ΓΕΛΑ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. ΕΝΑΣ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ...... ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. Γιατί τότε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΥ ΘΥΜΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟ 3-0 ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ..ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ..ΤΟΝ ΜΕΛΙΔΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΔΕΡΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ...ΑΝΤΕ ΓΑΤΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα επιχειρήματα αυτά δικά σου είναι; μπράβο. Μας ισοπέδωσες!! Τι φτωχοί που είστε! Κληνύχτα, όταν ξυπνήσεις και δεις τι γίετε μπορεί να πούμε δυό σοβαρές κουβέντες. Μην ξεχνάς οι συζητήσεις πρέπει να γίνονται μεταξύ φιλάθλων όπως την εποχή που αναφέρεται ο φίλος παραπάνω τότε που εγώ ερχόμουν στο Καραϊσκάκη, ο πατέρας σου στη Φιλαδέλφεια, στη Λεωφόρο κλπ. και βλέπαμε όλοι μαζί ποδόσφαιρο. Από τις παράγκες και μετά χώρισαν οι δρόμοι των φιλάθλων. Εσείς κυρίως γίνατε ΟΠΑΔΟΙ στη συντριπτική σας πλειοψηφία. Συζήτηση μεταξύ φίλαθλου και οπαδού ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά