Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αφήνιασαν με τον ΓΑΠ...

- Η Τρέμη θέτει θέμα διαγραφής του (!!!) επειδή τολμάει να πάει σε παρουσίαση βιβλίου που θα 'ναι και ο Κουβέλης! - Ο Ντερμπεντέρης τον κατατάσσει στους "απόντες" και δηλώνει, πως, μαζί με τους "παρόντες" (Βενιζέλο κ.λπ.) θα χρεωθούν την - προδιαγραφόμενη- νίλα των ευρωεκλογών...
Η παράσταση άρχισε με τον "υπάκουο" Ιορδάνη. "Είναι έξαλλοι στο ΠΑΣΟΚ (ποιο ΠΑΣΟΚ, δηλαδή , ο Βενιζέλος και 3-4 "Φιλιππινεζες" του) με τον Γιώργο Παπανδρέου", είπε.
Θα πάει εκεί (στην...
παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, πρώην ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ- και κοντά πάντα στη οικογένεια Παπανδρέου - η οποία προσχώρησε προσφάτως στην ΔΗΜΑΡ), οπου θα βρίσκεται και ο Φώτης Κουβέλης,  "με τον οποιον έχει ανοικτό μέτωπο ο Βενιζέλος", υπογράμμισε ο Χασαπόπουλος.
"Πρόκειται να κάνουν κάτι στο ΠΑΣΟΚ (δηλαδή, θα τον διαγράψουν ?)", ρώτησε  με αυστηρό ύφος  η Τρέμη, θυμίζοντας και το προηγούμενο "πειθαρχικό παράπτωμα" του ΓΑΠ με το "Οχι" στην βουλή.
"Οχι , γιατί δεν θέλουν να τον ηρωοποιήσουν", απάντησε ο υπάκουος ρεπόρτερ .
Η Τρέμη δυσανασχετώντας και θεωρώντας πως ήδη έπρεπε να τον είχαν διαγράψει, άφησε να εννοηθεί πως στις 25 Μαϊου ο Παπανδρέου θα επωφεληθεί από την ενδεχόμενη ήττα του ΠΑΣΟΚ.
Και εδώ μπήκε στην μέση ο Ντερμπεντέρης . "Παρόντες και απόντες (θα πληρώσουν την ήττα) " , είπε τουλάχιστον τρεις φορές με θυμόσοφο ύφος και εν είδει χρησμού .
Αφηνιασαν τα - κατά Στάθη - ντομπερμαν της ενημέρωσης...
 http://nonews-news.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Λιγες μερες τους απομειναν ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε βλαχαδερά,που διαμορφωνετε αποψεις,βρε τομάρια,βρε χαμένοι και πουλημένοι άνθρωποι, βρε παλιόγεροι, που θα μας κανονίσετε εσεις την ζωή μας και τις ιδέες μας!!!!!!
    αλλά ξευτιλέζετε μονο τους εαυτούς σς,πουλημένοι.
    Αυτό το βλαχακι ο Ιορδάνης,δεν ντρέπεται!!!!!!!!!!το κακόμοιρο το έχουν βάλει και λεει μπουρδες,αλλά ξεπληρωνει τα στρεμματα που πηρε τζάμπα.
    Ολα στην άτιμη κοινωνία την ελληνική ειναι δουναι και λαβείν.
    Βρομιάρηδες!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά