Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Κωνσταντίνος Ιακωβίδης , υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος



Φίλες και Φίλοι,
            Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Ιακωβίδης, είμαι 32 χρόνων και έχω γεννηθεί στην Λαμία Φθιώτιδας. Πέρασα τα παιδικά και σχολικά μου χρόνια στην Πελασγία Φθιώτιδας, όπου αποφοίτησα από το Λύκειο Πελασγίας. Είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός με Μεταπτυχιακές σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου “Heriot – Watt” στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στις 18 Μαΐου να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος, με την ανεξάρτητη παράταξη Στηρί-ζω Στυλίδα, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πανουργιά Πανουργιά.
Δε σας κρύβω πως η λήψη της απόφασης αυτής ήρθε έπειτα από σοβαρή σκέψη και προβληματισμό, μιας και γενικότερα η πολιτική στις μέρες μας έχει απαξιωθεί και ένας από τους λόγους είναι ότι έχει μετατραπεί σε χώρο επαγγελματιών πολιτικών. Από την άλλη όμως βλέπω πως ο Δήμος μας, το χωριό που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε και εργαζόμαστε δεν έχει την εικόνα που πραγματικά θα θέλαμε. Δυστυχώς οι πολίτες του Δήμου έχουν
χωριστεί σε τρεις κατηγορίες: Σε αυτούς που φύγανε προς γειτονικούς όμορους δήμους αναζητώντας καλύτερη ποιότητα ζωής, σε αυτούς που μένουν εδώ αναγκαστικά γιατί δεν τους δόθηκε ακόμα η δυνατότητα να φύγουν και σε αυτούς που παραμένουν ρομαντικοί και συνεχίζουν να μένουν εδώ -κατά συνείδηση-, γιατί αγαπούν τον τόπο, όμως καθημερινά αγανακτούν με όλα αυτά που βλέπουν γύρω τους.
Έχοντας πλήρη συνείδηση των προβλημάτων και της ανομοιογένειας αυτού του τόπου και γνωρίζοντας, όπως και εσείς, όλα αυτά που μας έφεραν πίσω, πιστεύω πως, με ενδιαφέρον, εντιμότητα και ικανότητα μιας ομάδας ανθρώπων και όχι ατομικά κάποιου -˝ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη˝- μπορούμε τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την ποιότητα ζωής μας. Να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο τη ζωή των κατοίκων στην Πελασγία, στη Γλύφα, στο Βαθύκοιλο, στους Μύλους, στον Κυπαρισσόνα όπως και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου. Να έρθουμε κοντά στα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων του Δήμου μας. Με εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Πανουργιά Πανουργιά, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.
Στο χέρι όλων μας είναι ο Δήμος Στυλίδας και κατ’επέκταση τα χωριά μας, να αρχίζουν να κερδίζουν όλα όσα δεν διεκδίκησαν ποτέ. Ας βάλουμε όλοι μαζί ένα τέρμα στους επαγγελματίες πολιτικούς και ας επιλέξουμε αυτή τη φορά άξιους και ικανούς ανθρώπους που έχουν διάθεση και όραμα να προσφέρουν. Απομακρύνετε όσους αναζητούν επαγγελματική αποκατάσταση στο δήμο και οικονομική εκμετάλλευση αυτού για ίδιον όφελος. Απομακρύνετε τους αδιάφορους και τους ασυνεπείς. Επιλέξτε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το τόπο μας, έντιμους και σοβαρούς, χωρίς κομματική ταυτότητα, αφού προφανώς σε όλους τους χώρους υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι.
Το στοίχημα μιας παράταξης πρέπει να είναι η επόμενη μέρα των εκλογών και όχι η νίκη αυτή καθ’ αυτή. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του τόπου..! Επειδή πιστεύω πως η δική μας παράταξη διαθέτει τα εχέγγυα, το ανθρώπινο δυναμικό, το πρόγραμμα, τη δυνατότητα, τη διάθεση και τη γνώση γι’ αυτό… συμπαραταχθείτε μαζί μας, μαζί με το όραμα της ελπίδας των νέων ανθρώπων που γεννιέται για το αύριο.
Σας ευχαριστώ.

32 σχόλια:

  1. ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΣΗΜΑΔΙ
    ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ
    ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ
    ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστα καλη επιτυχια! Νεοι ανθρωποι μορφωμενοι και οχι "νταηδες" και "καμενοι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΝΕΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ,ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΕΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για αυτή σου την απόφαση μιας και σε γνωρίζω καλά! Πιστεύω σε σένα και μαζί με εμένα κι άλλοι πολλοί, ότι είσαι πάνω απ'όλα ένα άτομο αυθεντικό και άτομο που με ότι καταπιάνεται τα καταφέρνει άψογα και φέρνει εις πέρας αυτό που αναλαμβάνει! Ελπίζουμε σε εσένα και, εφόσον πιστεύω ότι θα έχεις την αμέριστη βοήθεια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ των συγχωριανών σου, να φέρεις το κάτι διαφορετικό στο χωριό μας, μιας και οι απόψεις σου κατ'εμέ, είναι πάντα σεβαστές και ορθολογικές!! Μην κολώσεις πουθενά στα κακά και άσχημα!!! Ξέρουμε ποιός είσαι και ξέρουμε ότι απέχεις από τις λαμογιές και την βρωμιά του χώρου!! Ένας κούκος όπως λες δεν φέρνει την άνοιξη...αλλά ένας καλός, άξιος και τίμιος πάντα ξεχωρίζει μέσα στον βούρκο..!!
    Καλή επιτυχία Κωστή και να ξέρεις ότι έχεις άτομα δυνατά κοντά σου...!
    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Κώστα για την επιλογή σου τέτοιους ανθρώπους θέλει ο τόπος μας με νέες ιδέες νέα μυαλά που στηρίζονται στην παράδοση....Καλή τύχη στον αγώνα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν κάτι με κάνει να χαίρομαι και μου δίνει παράλληλα ελπίδα είναι ότι νέοι άνθρωποι,μορφωμένοι και ικανοί παίρνουν τη γενναία απόφαση να ασχοληθούν με την πολιτική. Η απόφασή σου να δώσεις ευγενική μάχη για την ευημερία του τόπου σου αποδεικνύει τόλμη και μεγάλη αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα σου. Εύχομαι ολόψυχα σε αυτό το άφθαρτο νέο πρόσωπο που ονομάζεται Κωνσταντίνος Ιακωβίδης ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΣΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ .Χ Ζ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελπιζω σαν Μηχανικός να εχεις πρακτικές αποψεις για τα δρώμενα του Δήμου και μακριά απο την παλιοκοματική μούχλα, προσωπικές σκοπιμότητες και επαρχιώτικες αντιλήψεις.Αν συγκρίνεις το Δήμο μας με αντίστοιχους δήμους προηγμένων κρατών θα διαπιστώσεις οτι ειμαστε πισω έτη φωτός. Ανθρωποι όμως υψηλου μορφωτικού επιπέδου μπορούν να κάνουν τη διαφορά.Ο δήμος πρέπει να λειτουργήσει σαν μια σύγχρονη κοινότητα με εφαρμογές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών.Καλύ τύχη και επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω θα σε ψηφισω γιατι μου αρεσεις εισε ομορφοπαιδο....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΓΕ!!! ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΕ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.ΑΞΙΖΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ .ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΟΦΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.

    ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΓΥΙΟ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Κ ΙΑΚΩΒΙΔΗ ! ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ! ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ! ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΑΝΟΙΚΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπραβο σου Κωστα για να ξεβρωμισει ο τοπος απο τα σκουπιδια και τα διαπλεκομενα και τα αγραμματα βλαχοειδη
    Απο τη Στυλιδα με αγαπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. AΩΝΥΜΕ 1.37 ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ Κ.ΙΑΚΩΒΙΔΗ? ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΚΩΣΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κ.Ιακωβίδη έχω παιδιά στην ηλικία σου μα δυστυχώς, λόγω δουλειάς, δεν βρίσκονται στον τόπο μας. Δε σε ξέρω μα θα καμάρωνα σαν γονιός αν τα παιδιά μου θα έκαναν το ίδιο με σένα. Μπράβο σου για τις προθέσεις σου, εύχομαι να πραγματοποιηθούν, θα βοηθήσω, όσο μπορώ. Ένας γονιός από Στυλίδα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έρχονται και οι εκπλήξεις οι μεγάλες.9.46 κοριτσάκι μου δεν βάζεις μυαλό με τίποτε εεεεεεεεε θα σε πονέσει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΩΝΥΜΕ 12.57 ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΣΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λέγονται πολύ ωραία λόγια παραπάνω αλλά ανώνυμα. Δυστυχώς οι άνθρωποι γενικά φοβούνται να εκφράσουν την γνώμη τους ανοιχτά πια. Εγώ εκφράζομαι πάντα με το όνομά μου. Μπράβο αδερφέ μου που έχεις το σθένος να ασχοληθείς με τα κοινά. Ελπίζω ο κόσμος να αλλάξει τα πάλαι ποτέ καθεστώτα και να καταλάβει πως η νέα γενιά ίσως μπορέσει να προσφέρει την αλλαγή που όλοι θέλουν και φωνάζουν αλλά την ώρα των εκλογών όλοι τους ξεχνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μωρη τρελή 12.57 ίδια ο νταης εισαι.Πες μας εσυ που εισαι να ερθω να σου κανω αγκαλιτσα κ οτι αλλο θέλεις.Εχουμε κλασει μεντες.τωρααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μωρη τρελή πάει για την 2.25 όχι για τον 12.57.Στγνωμη 12.57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ίσως έχεις δίκαιο για τη διατύπωση των απόψεων μέσω της ανωνυμίας, αλλα πρέπει να ληφθεί υπόψη οτι σε μια μικρή και κλειστή κοινωνία υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξυ των ανθρώπων, πράγμα που αποφεύγεται με την ανώνυμη ταυτότητα. Μάλιστα μερικές φορές οι απόψεις και προτάσεις που διατυπώνονται ανώνυμα εχουν ιδιαίτερη βαρύτητα γιατι δεν υπάρχει το στοιχείο της ταυτότητας η οποίο μπορει να εκληφθεί μεροληπτική, λόγω συγγένειας, φιλίας κλπ.
    Η συμμετοχή πάντως του νεαρού επιστήμονα Ιακωβιδη στα κοινά και ιδιαίτερα για τη ΠΕΛΑΣΓΙΑ, σηματοδοτεί ελπίδα για το καλό των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. το οτι ασχολουνται νεοι με την τοπικη αυτοδιοικση ειναι αμη τι αλλο υγιες . Αν δεν παλεψετε εσεις οι νεοι, εαν δεν βοηθησετε εσεις μενοντας σε αυτον τον τοπο, εαν δεν παλεψετε εσεις να αλλαξει ο κοσμος νοοτροπια τοτε πολυ φοβαμαι οτι ως λαος ειναι λιγα τα ψωμια μας . Ευχομαι να μπορεσεις να σπασεις τα ταμπου που ταλανιζουν τοσο αυτα τα Αγια χωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έλα ρε Κωστηηηηηηηη...!!! Μπράβο ρε Ιακωβίδη...!!!! Είσαι δυναμίτης!!! Τώρα μόλις πληροφορήθηκα ότι κατεβαίνεις υποψήφιος και έσπευσα να το επιβαιβεώσω για να πάρω λίγο κουράγιο ότι θα κόψεις κ..λους!!!!! Σε θέλω δυνατό και να μην κάνεις πίσω σε τίποτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ενα παιδι διαμάντι !!!Φιλοξενος,εργατικος,πρόθυμος και ακουραστος σε αυτα που αναλαμβάνει !!!Κριμα που ο Μωλος δεν μπορει να τον εχει Δημοτικο συμβουλο αλλα ποτε δεν ξερεις πως τα φέρνει η ζωη.Κωνσταντίνε καλη επιτυχία καλη δυναμη και παντα ορθιος!!Φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλη επιτυχια φιλαρακο.μαυρο στον φασιστορουφιανο που στισ προηγουμενεσ εκλογεσ εβριζε τον γκλετσο κ τι δεν ελεγε για αυτον κ τωρα τρεχει σαν σκυλακι απο πισω του μπασ κ τον βαλει για αντιδημαρχο.κ παλι καλη επιτυχια κωστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κωστή μου να σου ευχηθώ και πάλι καλή επιτυχία και με την νίκη! Έχω να σου πω όμως το εξής!! Σε είδα στην πλατεία του χωριού μας να συνομιλείς με άτομα τα οποία δεν αλλάζουν μυαλά! Είναι άτομα με τα οποία δεν έχεις εσύ σχέση με το ήθος που σε διακρίνει καμάρι μου...! Το μόνο που μπορούν να σου κάνουν είναι κακό! Πάλεψε για τον συνδυασμό σου όπως σε άκουσα να λες και συμφωνώ απόλυτα σε αυτό...θα δεις ότι αυτό που θα σπείρεις τώρα θα είναι αυτό που θα θερίσεις έπειτα!
    Και πάλι καλή επιτυχία σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ήρθε η ώρα να πω σε όλους σας ένα μεγάλο ευχαριστώ, ένα ευχαριστώ ειλικρινέστατο και να σας πω ότι από την Κυριακή των εκλογών και έπειτα, σκέφτομαι μόνο ένα πράγμα...: Να με βοηθήσει ο Θεός να φανώ αντάξιος όσων με πίστεψαν και με στήριξαν, αλλά και όσων δεν με στήριξαν λόγω των προσωπικών τους λόγων, αλλά πιστεύουν σε μένα!
    Πιστεύω ότι την δύναμη μου, πλέον την αντλώ από όλους εσάς που με "έστειλαν" να εκπροσωπήσω το χωριό μου αλλά και όλον τον πρώην Δήμο Πελασγίας στην θέση του δημοτικού συμβούλου στο ΔΣ του Δήμου μας. Να είστε σίγουροι, ότι τίποτα δεν θα περάσει απαρατήρητο από μπροστά μου και η ενημέρωση προς όλους σας θα είναι άμεση!
    Σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω για τα καλύτερα!
    Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά