Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τα ύστερα του κόσμου

2 σχόλια:

  1. Οι χρυσαυγιτες δειρανε χρυσαυγιτες. Ξεμπερδεματα της γαλαζιας πολυκατοικιας ειναι ολα αυτα. Αισχος. Αυτους στηριζει το Πασοκ? Ολη η ομαδα του πρωθυπουργικου περιβαλοντος ποιοι ειναι? Απο κρανιδιωτηδες, μπαλτακηδες, σταματηδες, λαζαριδηδες κ.α. θα γελασει και το παρδαλο κατσικι αν μαθευτουν ολα οσα εγιναν τα 2 τελευταια χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΠΛΗΡΩς ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΦΩΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΦΟΒΟΥ!
    ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ "ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ" ,ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΙ Η΄ ΜΗΠΩΣ και ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ?

    Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ (σας το ειπα στο αρθρο παραιτησης του Μπαλτακου,οτι πνιγομαι! και δεν εκανε κανεις προσπαθεια διασωσης μου"ετσι για τα ματια που λενε".Δεν ξερω τι θα μας ξημερωσει!αλλα ότι θελετε απο ποιηση που ειναι "η προσωπικη μου διασωστης" θα το βρειτε στο αρθρο παραιτησης που προανεφερα!Μαζι της ξενυχτω για εσας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά