Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Τέλος ο Ευαγγελάτος...

Τον έφαγε ο ταξιτζής...

Στη θέση του ο Σπύρος Μάλλης.  Η ανακοίνωση του σταθμού... Παρελθόν από σήμερα και επισήμως ο Ευαγγελάτος, για τον ΣΚΑΙ. Απο την επόμενη Δευτέρα, ο Σπύρος Μάλλης θα παρουσιάζει μια δίωρη απογευματινή εκπομπή.  Τα περί αποκεφαλισμού του Ευαγγελάτου κυκλοφορούσαν εδώ και μέρες στο διαδίκτυο.  Ο Αλαφούζος τον ευχαρίστησε - μαύρες ευχαριστίες- για την συνεργασία . H διοίκηση του ΣΚΑΙ, του αφιέρωσε μια ανακοίνωση με 23 λέξεις:
"Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία"...

2 σχόλια:

  1. Toυ άξιζε του ελεεινου!!!!!!!
    Με το στομα του το βρωμικο έπιανε τον κ.Παπανδρέου στο στόμα του.
    Φτου!!
    Και δεν΄ηταν μονο αυτος,αλλά και εκεινη η κυράτσα,η κυρά λενη,η συμφοριασμένη,ο κεκές,που ωρίεται για την αγάπη της για τον συριζα,μπας και της το ανταποδώσουν κάποια στιγμή,σε καμιά λιστα.
    Σιχαμένοι όλοι σας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε! Ε! Ε! ΕΡΧΕΤΑΙ !! Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ !! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ! ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ! ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΡΩΣΕ ΤΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά