Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Λαπαβίτσας: Το μέγα λάθος του Τσίπρα

Ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τού πρότειναν να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής αλλά η υποψηφιότητά του αυτή δεν προχώρησε, λέει ο σούπερ αριστερός καθηγητής κ. Κ. Λαπαβίτσας. Συναντήθηκε, αναφέρει, με πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και συζήτησε την υποψηφιότητά του. Συναντήθηκε για τον ίδιο λόγο και με τον κ. Τσίπρα «και του είπα ότι... δέχομαι» αλλά σε λίγες ημέρες διαπίστωσε ότι έμεινε εκτός. Και ξέρετε γιατί; Επειδή, όπως λέει, «πιθανόν να μην τους άρεσαν οι ιδέες μου περί ευρώ, περί μονομερών δράσεων κατά του χρέους και μονομερούς στάσης πληρωμών. Το ευρώ πνίγει την Ελλάδα, πάντα αυτό έλεγα, γνώριζαν τι έλεγα, και όμως αυτοί που μου πρότειναν να είμαι ευρωβουλευτής εν συνεχεία με έκοψαν» λέει ο κ. Λαπαβίτσας, χωρίς όμως να έχει διαταράξει, όπως αναφέρει, τις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το μεγάλο λάθος που κάνει όμως ο κ. Τσίπρας, κατά τον κ. Λαπαβίτσα, είναι ότι «σε καιρό κρίσης επιχειρεί να μετακινηθεί προς το Κέντρο. Μέγα λάθος. Αν το κάνει αυτό, δεν κερδίζει έτσι τις εκλογές. Πρέπει να έχει ριζοσπαστικές λύσεις, να δώσει όραμα στον κόσμο». Αναφέρθηκε και στην πρόσκληση που έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Λαζόπουλο, ο οποίος τελικά τους είπε (έπειτα από μία εβδομάδα) «όχι»: «Ο κ. Λαζόπουλος είναι δημοφιλής, καταλαβαίνω γιατί τον ήθελαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πρέπει σ' αυτές τις περιπτώσεις να κοιτάζουμε και την πολιτική ουσία...» είπε ο κ. Λαπαβίτσας.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά