Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Η γυμνή Σκάρλετ Τζοχάνσον διχάζει

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι και πάλι γυμνή! Οχι, αυτή τη φορά δεν τρύπωσε κανένας χάκερ στον υπολογιστή της για να κλέψει εικόνες από το προσωπικό της αρχείο, αλλά έβγαλε τα ρούχα της για χάρη της τέχνης. Ετσι λοιπόν η 29χρονη ηθοποιός στη νέα της ταινία «Κάτω από το δέρμα», που έκανε πρεμιέρα στη χώρα μας την περασμένη Πέμπτη, εμφανίζεται σε αρκετές σκηνές όπως τη γέννησε η μαμά της.
Γεγονός που φυσικά δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο από το Διαδίκτυο, όπου ουκ ολίγοι χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν τα κάλλη της. Αν και στο twitter τα

περισσότερα τιτιβίσματα έκαναν λόγο για όμορφο θέαμα, μια και η Τζοχάνσον δεν κρύβει τις όποιες ατέλειες του κορμιού της, δεν έλειψαν και τα πιο κακεντρεχή σχόλια που υποστηρίζουν ότι το αποτέλεσμα είναι πειραγμένο ψηφιακά.

Οι συγκεκριμένοι χρήστες της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης επιστράτευσαν μέχρι και τις γνώσεις τους στο Photoshop προκειμένου να πιστοποιήσουν στους υπόλοιπους ότι η εικόνα της αρραβωνιαστικιάς του γάλλου διαφημιστή Ρομάν Ντοριάκ είναι παραποιημένη. Και μάλλον το παράκαναν αφού αντί να απολαύσουν το δάσος της πρώτης ολόσωμης γυμνής ερμηνείας της ηθοποιού, στάθηκαν στο δέντρο των σωματικών της προσόντων. Ισως να τους έπεσε απότομη η απόφασή της να εμφανιστεί χωρίς ρούχα μπροστά στην κάμερα, μια και η τελευταία φορά που επέδειξε τη σάρκα της στον φακό ήταν το 2004, στο φιλμ «A good woman», όπου φάνηκαν μόνο τα οπίσθιά της.

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά