Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ανοικτή επιστολή στη Χαρούλα (μας)

Αγαπητή κυρία Χάρις (Χαρούλα) Αλεξίου
Στις 18 Ιανουαρίου 1996 η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ εξέλεξε πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη λόγω της ασθένειας του Ανδρέα Παπανδρέου.
Μόλις 7 ημέρες μετά(!), στις 25 Ιανουαρίου του 1996 ο τότε δήμαρχος Καλύμνου κος Δημήτρης Διακομιχάλης, καρακολλητάρι του τότε υπουργού άμυνας Γεράσιμου Αρσένη, ορκισμένου αντιΣημιτικού παλαιοΠΑΣΟΚου, ξύπνησε (έτσι ξαφνικά) χαράματα, με έναν πατριωτικό ντοβρουτζά να του ‘χει σταθεί κόμπος στο λαιμό.
Ήπιε καφέ, έστριψε και δύο άφιλτρα (ο ασίκης) και μόλις στάνιαρε από την αναστάτωση που προκαλούνε μερικά άτακτα όνειρα στους ηλικιωμένους, πήρε τηλέφωνο τον αστυνομικό διευθυντή Καλύμνου Κο Ριόλα, τον απαραίτητο (σε περιπτώσεις άσκησης εξωτερικής πολιτικής) ορθόδοξο χριστιανό ιερέα και δύο πρόθυμα (άνευ ετέρας τινός ταυτότητος) εξαπτέρυγα της τοπικής εξουσίας γνωστά και ως «κάτοικοι της Καλύμνου», ώστε να
υπάρχει και ο απαραίτητος λαϊκός παράγοντας αλλά σε πολύ στενό κύκλο!
-Το και το είστε για όχι Έλληνες πατριώτες;
-Το συζητάς Δήμαρχέ ‘μ;
-Είστε έτοιμοι το λοιπόν;
-Έτοιμοι Δήμαρχε!
…………………………………………………………………………………………
Σε μερικές ώρες η ελληνική σημαία κυμάτιζε περήφανη στα Ίμια. Ακολούθησαν όσα γνωρίζουμε και όσα δεν γνωρίζουμε.
Το μόνο σίγουρο ήταν ότι  Σημίτης και Πάγκαλος ήτανε εθνοπροδότες, φιλότουρκοι και πράκτορες των Αμερικάααανων, (προσοχή  ποτέ των Αμερικανών, είναι θέμα πατριωτικής αισθητικής) που υπαγορεύουν οι ριζοσπάστες πολιτικοί Τσίπρας,  Καμμένος,  Μιχαλολιάκος, Λάκης Λαζόπουλος και ο ίδιος ο «Ριζοσπάστης» ο original.
Αυτά Κα Χάρις (Χαρούλα) Αλεξίου συνέβησαν εκείνο το μακρινό 1996.
Τρία χρόνια αργότερα,στις 29 Ιανουαρίου του 1999 ο απόστρατος πλοίαρχος Αντώνης Ναξάκης διαπνεόμενος από έναν φιλοκουρδικό μαρξιστικό διεθνιστικό ντοβρουτζά αντίστοιχο με τον πατριωτικό τοιούτο του Δημάρχου Καλύμνου, έφερε κρυφά τον Κούρδο μαοϊκό ηγέτη Αμπντουλάχ Οτζαλάν στην Ελλάδα και πήρε τηλέφωνο κατόπιν εορτής τον (όπως είπαμε) εθνοπροδότη, φιλότουρκο και πράκτορα των Αμερικάααανων Υπουργό Εξωτερικών Κο Θεόδωρο Πάγκαλο.
-Είστε ο  Κος Πάγκαλος παρακαλώ;
-Ο ίδιος, ποιος ομιλεί;
-Πλοίαρχος Ναξάκης Υπουργέ.
-Σας ανακοινώνω ότι εν αγνοία της κυβέρνησης έφερα τον Οτζαλάν εδώ αποφασίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο (εκ των πραγμάτων) να πάρω στα χέρια μου την εξωτερική πολιτική της χώρας μας διότι όπως αποδείχτηκε και στα Ίμια είστε φιλότουρκοι και σίγουρα θα παραδώσετε τον  Άπο (Οτζαλάν) στους Τουρκαλάδες!
Το τι μεσολάβησε για να βρεθεί ξαφνικά ο Οτζαλάν στις 2 Φεβρουαρίου φιλοξενούμενος στην κατοικία(!) του Έλληνα πρέσβη στην Κένυα, γιατί βγήκε κρυφά αλλά με πομπή αυτοκινήτων(!) για να πάει στο αεροδρόμιο, πως χάνονται τα ίχνη του και στις 16 Φεβρουαρίου έχει συλληφθεί από τους Τούρκους και οδηγείται στη φυλακή δεν θα το μάθουμε μάλλον ποτέ.
Οι μόνοι που ανέλαβαν να μας πληροφορήσουν τότε σχετικά ήταν δύο σκοτεινές (όπως όλοι οι υπερπατριώτες) φυσιογνωμίες:
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Οτζαλάν Κος Φαήλος Κρανιδιώτης, Πρόεδρος του γνωστού ενδοΝεοΔημοκρατικού ακροδεξιού θύλακα  «Δίκτυο 21» και ο ταγματάρχης της ΕΥΠ Σάββας Καλεντερίδης, ένας σύγχρονος φανατικός Τουρκοφάγος και ρατσιστής  Αντισημίτης.
Και οι δύο τους μας είπαν ό,τι άλλοι παρακρατικοί τρία χρόνια πριν, με αφορμή τα γεγονότα των Ιμίων:
Ότι Σημίτης και Πάγκαλος ήτανε εθνοπροδότες, φιλότουρκοι και πράκτορες των Αμερικάααανων!
Αυτά Κα Χάρις (Χαρούλα) Αλεξίου συνέβησαν εκείνο το μακρινό 1999.
Σήμερα, εκείνο το παρακράτος που συνεχίζει να ενδημεί στους ίδιους με πάντα θύλακες στη Δικαιοσύνη στις ένστολες δυνάμεις και στο ιερατείο, συνεχίζει να κάνει εξωτερική πολιτική υπονομεύοντας, όχι την κυβέρνηση όπως, καλοπροαίρετα ίσως, αλλά αφελώς υποστηρίζεται, αλλά το ίδιο το δημοκρατικό μας πολίτευμα.
Η μόνη διαφορά είναι ότι σήμερα, ως μέρος του αντιμνημονιακού μπλόκ, κάνει και οικονομική πολιτική σπεκουλάροντας με έναν χυδαίο λαϊκισμό, πάνω σε υπαρκτά-λόγω της κρατικής χρεοκοπίας οικονομικά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών συνεπικουρούμενο από τους, όπως ήδη αναφέραμε…. ριζοσπάστες πολιτικούς Τσίπρα,  Καμμένο,  Μιχαλολιάκο Λάκη Λαζόπουλο και τον ίδιο το «Ριζοσπάστη» τον Περισσευούμενο!
Στα πλαίσια αυτής της οικονομικής του πολιτικής μοιράζει μεν λεφτά στα δικά του παιδιά κλέβοντάς τα από τους ανέργους πλέον σερβιτόρους των νυκτερινών κέντρων όπου εργαζόσασταν με απίστευτες για μένα τον κοινό χαμηλοσυνταξιούχο σερβιτόρο απολαβές, αλλά έχει εργολαβικά αναλάβει την «υπεράσπιση» των 595(;) απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων που είναι πιο αδικημένες από άλλους δημοσίους υπαλλήλους που απολύθηκαν επειδή είναι…. καθαρίστριες!
Υπάρχει ένα φωτοστέφανο αγιοσύνης γύρω τους που δεν υπάρχει σε κανέναν από τις 800.000 ανέργους (όλους από τον ιδιωτικό τομέα) που προστέθηκαν στις ήδη 500.000 περίπου συναδέλφους τους που υπήρχαν το 2009, όταν το Ελληνικό κράτος χρεοκόπησε επίσημα, έχοντας μοιράσει τα δανεικά ευρώ σε συντεχνίες, σε προσοδούχους και σε εθνικούς προμηθευτές με την κατ’ εξακολούθηση συμφωνία της «φιλεργατικής» Αριστεράς.
Συνεπώς Κα Χάρις (Χαρούλα) Αλεξίου:
Επιτρέψτε μου να υποθέσω ότι ή ξυπνήσατε ξαφνικά χθές-προχθές δεν ξέρω ακριβώς, με έναν συνδικαλιστικό ντοβρουτζά αντίστοιχης originality  των άλλης υφής ντοβρουτζάδων των Διακομιχάλη και Ναξάκη που το θεωρώ απίθανο ή, πολύ πιο πιθανό, δεν καταλαβαίνετε τα στοιχειώδη:
  1. Ότι μπορεί εσείς να έχετε αρκετά λεφτά για να πληρώνετε τους φόρους σας, ώστε να συνεχίζουν να ψιλοεργάζονται και (συγκριτικά με τον ιδιωτικό τομέα) να χοντροπληρώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά δεν έχω εγώ.
  2. Επειδή δεν είστε μόνο εσείς ο εργοδότης τους αλλά και εγώ και επειδή εγώ μάλλον είμαι πιο κοντά στην οικονομική κατάσταση της πλειοψηφίας των εργοδοτών τους απ’ ό,τι εσείς, προτείνω να κάνετε ό,τι ακριβώς έκαναν και οι   κυβερνήσεις (και οι αντιπολιτεύσεις) εδώ και πολλέεεες δεκαετίες.
  3. Να προσλάβετε δηλαδή όσες απ’ αυτές τις καθαρίστριες σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας αποθέματα, χωρίς να τις χρειάζεστε πραγματικά και όταν διαπιστώσετε ότι σας τέλειωσαν τα χρήματα να βγείτε στη γύρα για δανεικά.
  4. Θα διαπιστώσετε ότι όπως ακριβώς συνέβη με το χρεοκοπημένο Ελληνικό κράτος κανείς δεν θα σας δανείζει. Ευτυχώς τα εθνικά κοινοβούλια της Ευρώπης δέχτηκαν να το δανείσουν, αλλά έβαλαν όρους γνωστούς ως μνημόνιο.
Ξέρετε τι λένε χονδρικά αυτοί οι όροι Κα Χάρις (Χαρούλα) Αλεξίου;
Ότι «δεχόμαστε να σας δανείσουμε σήμερα για να μην γνωρίσουν οι οικονομικά ασθενέστεροι (δηλαδή όχι εσείς Κα Αλεξίου) τι εστί Αργεντινή, σε αντίθεση με τον Κο Τσίπρα που το εύχεται και το προσπαθεί, αλλά με τέτοιους όρους που δεν θα χρειάζεται να σας δανείζουμε ες αεί γιατί αυτό δεν λέγεται αλληλεγγύη αλλά νταβατζηλίκι» και με συγχωρείτε και για την έκφραση.
Αν τα καταλαβαίνατε αυτά Κα Χάρις (Χαρούλα) Αλεξίου δεν θα δεχόσασταν να κάνετε αυτή τη συναυλία.
Γιατί άλλο «να πεθαίνεις για την Ελλάδα και άλλο η Ελλάδα να σε πεθαίνει».
Για την Ελλάδα που με πεθαίνει θα τραγουδήσετε απόψε.
Καλή σας φώτιση.

Θεόδωρος Ζαρέτος-http://www.metarithmisi.gr/

2 σχόλια:

  1. Με λίγα λόγια η Χάρις Αλεξίου μας είπε οτι είναι απάνθρωπο να απολύονται άνθρωποι στο ΔΗΜΟΣΙΟ. Τόσο απάνθρωπο που χρειάζεται συναυλία συμπαράστασης.

    Στον ιδιωτικό τομέα, δεν πειράζει, δεν είναι εργαζόμενοι αυτοί, είναι τα κορόιδα που πρέπει να πληρώνουν φόρους επί μη εισοδήματος ώστε να ΜΗΝ απολυθεί κανείς στο ΔΗΜΟΣΙΟ, το άγιο δισκοπότηρο του Ελληνισμού.

    Κανονικά θα έπρεπε να είχε συλληφθεί για προσβολή ενός ολόκληρου λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, η ενλογω κυρία ειχε ιδρύσει μια ΄΄ ΕΤΑΙΡΊΑ΄΄ για να αποφεύγει την φορολόγηση των εισοδημάτων της.
    Ζήτω η Δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά