Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Διασυρμός για τα ρουσφέτια

Τον κίνδυνο να διασυρθεί η χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση επισημαίνει ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Κούρκουλας  εξαιτίας των πληροφοριών (που δημοσίευσε αυτή η στήλη) ότι οι νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές διόρισαν ως συνεργάτες τους συγγενείς πρώτου βαθμού. Αυτό, λέει ο υφυπουργός, απαγορεύεται ρητά από τον κανονισμό του Ευρωκοινοβουλίου, αλλά μάλλον ορισμένοι νεόκοποι ευρωβουλευτές νομίζουν ότι θα τους ξεγελάσουν όλους, αλλάζοντας τα επίθετα των συγγενών τους. Για παράδειγμα, ευρωβουλευτής έχει διορίσει την αδελφή της στο γραφείο της στην Αθήνα, ο σύζυγος ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντ' αυτής όλη τη δουλειά στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ ένας άλλος ευρωβουλευτής διόρισε τον γιο του. Ολοι αυτοί θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν τους ψήφισε κανένας, αλλά αμείβονται με παχυλούς μισθούς.
ΒΗΜΑτοδότης

1 σχόλιο:

  1. Απαγορεύεται απο την Ευρωπαϊκή Ένωση? Εδω ο μέγας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Πολυδωρας διόρισε τη κόρη του σε μια νύχτα και στη συνέχεια έκανε και κόμμα για να τον επιβραβεύσουν οι Ελληνες ψηφοφοροι. Πόσο πίσω ειναι αυτοί οι κουτόφραγκοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά