Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Άντε Γαμήσου Τζιμάκο. Που "δεν συμμορφώνεσαι προς τας υποδείξεις"

Α ρε Τζιμάκο... Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε. Εμ, τι να σε κάνω καλέ μου, που "δεν συνεμορφώθης προς τας υποδείξεις" της Νέας "αριστερής" και ροζ σαν τον πισινό της μαϊμούς "Τάξεως Πραγμάτων"...
Βαθύ Κόκκινο / Άντε γαμήσου, Τζιμάκο…
της Ολυμπίας Γεωργά
http://vathikokkino.gr/archives/87481
Κάποια στιγμή κάποιοι εναπομείναντες σοβαροί Αριστεροί (δυστυχώς ο ασπόνδυλος "Pâté de Foie Gras" Κουβέλης απλά, μας τελείωσε, επέστρεψε υποτακτικά και με δηλώσεις μετανοίας στο μαντρί του σαν καλό προβατάκι) θα πρέπει να αναρωτηθούν που θα μας βγάλει αυτή η κατάσταση με τους στυλ Χρυσής Αυγής αφορισμούς και αυτό το περίεργο fusion Γιάννας-"μαμάς αναρχικού του Harvard, φίλου του Αλέξη"-ΤΕΝΕΟ-δίνω λεφτα στους φίλους του παιδιού και αναπαναμαμηθεί η χώρα-τι με νοιάζει-ανάγκη έχω;" και των

δημοσίων υπαλλήλων αλλά και των δραχμόλαγνων "επιχειρηματιών" που άμα τους κάτσει, η "ανθρωπιστική καταστροφή" που βιώνουμε θα είναι σαν ηλιόλουστη Κυριακή σε Αλκυονίδες μέρες.
Τον Τζίμη τον Πανούση, μια-δυο φορές τον είχα δει προ αμνημονεύτων χρόνων. Και μόνο το γεγονός ότι εκνεύρισε αυτούς που μου αρέσει να εκνευρίζονται, στα μάτια μου του δίνει πόντους. Όχι διότι -προφανώς- ο Πανούσης αλλαξοπίστησε, αλλά διότι παραμένει αλλεργικός σε οποιοδήποτε ιδεολογικό νταβατζιλίκι -κόκκινο ή μαύρο- έρχεται να μας επιβάλλει αποκεκαλυμμένες αλήθειες με ένα μεσσιανικό τάχαμ μανδύα παντογνωσίας που πίσω του βρίσκεται ένα άδειο πουκάμισο Burberrys αστείο σαν το τραπεζομάντηλο της μαμάς.

Αυτό που μας ενοχλεί Συριζαίοι (οι κομμουνιστές υπήρξαν ανέκαθεν πολύ πιο κόσμιοι και τους αρκεί η δογματική τους καθαρότητα, δεν έχουν ανασφάλειες οπότε και δε βρίζουν σαν τις γυναικούλες) δεν είναι μόνο το ότι φιλάτε χέρια παπάδων και πάτε στα Όρη για να διευθετήσετε φορολογικές εκκρεμότητες μοναστηριών όντας άθεοι, δεν είναι το ότι σας τη σπάνε οι "νταβατζήδες" (α ρε ολίγιστε Κωστάκη...) αλλά αφήνετε τη Γιάννα που κακώς ή κακώς κάπου εκεί κοντά ήτανε στο μεγαλύτερο φαγοπότι από καταβολής Ελληνικού κράτους, δεν είναι ότι το παίζετε ριζοσπάστες αριστεροί ενώ είσαστε οι χειρότεροι κρατιστές αλλά θέλετε και τους ψήφους αυτών που μισούν το κράτος, δεν είναι ότι έχετε υποσχεθεί και διακηρύξει τα πάντα και τα αντίθετά τους...

...είναι αυτή η ευτέλεια ύφους, η έλλειψη διαλεκτικού ήθους, η εχθροπάθεια, η στοχοποίηση ανθρώπων που το μόνο τους έγκλημα είναι ότι δεν τα λένε όπως σας βολεύει και δε λειαίνουν γωνίες για να μη σας πικράνουν. Είναι το ότι δεν διαλέγεστε αλλά όταν βρείτε τα σκούρα αρχίζετε βρίζετε σαν τα πεταμένα κακομαθημένα τσουλάκια που δεν τους κάνει τα χατίρια ο επιβήτορας τους.

... είναι αυτό το "άντε γαμήσου"¨ που απευθύνετε σε όποιον σας ενοχλεί, αυτό το "άντε γαμήσου" που το ξεστομίζετε λες και μιλάτε σε κάποιον του επιπέδου σας, τον άντρα σας, τη γυναίκα σας, την αδερφή σας, τη μάνα σας και τα παιδιά σας ενώ απευθύνεστε σε ανθρώπους που είναι πιθανόν δεν τους έχετε συναντήσει ποτέ, αυτό το "άντε γαμήσου" που ούτε η Χρυσή Αυγή στα πιο εχθροπαθή κείμενα της δεν έχει ξεστομίσει. Είναι αυτή η κακία και η μοχθηρία του βλάκα, του ανίκανου, του κενού επιχειρημάτων απέναντι σε όποιον είναι αρκετά έξυπνος που του φέρνει αμηχανία και δεν τον έχει του χεριού του να του λέει ότι είναι "αριστερός' και κατέχει το μυστικό της σωτηρίας, αιωρώντας ρυθμικά και υπνωτιστικά μια αγιαστούρα, ένα ιδεολογικό περιεχόμενο σαν άδειο πουκάμισο Burberrys, και ένα σφυροδρέπανο που άμα λάχει το επικαλούμαστε και αυτό για να βρει κορόιδα από παντού.

Απαιτείτε "σεβασμό" διότι είστε "ανερχόμενη δύναμη", "επελαύνετε", και άλλες ανοησίες αλλά εσείς εκεί. Με την πρώτη στραβή, πάει και ο Ηλίας Ηλιού και το ότι "θα μας ταράξετε στη νομιμότητα", πάει το "ύφος και το ήθος" της "Αριστεράς", πάνε όλα. Χάνετε την ψυχραιμία και το μέτρο, και αρχίζετε. "Άντε γαμήσου" στον ένα,"άντε γαμήσου" στον άλλο, πολύ στο μυαλό σας το έχετε και δε θα σας βγει σε καλό έτσι όπως το πάτε το γράμμα.

Όχι ρε φίλε να μην πάει να γαμηθεί ο Τζιμάκος. Δεν ακούγατε μόνο εσείς μουσική, δε ζήσατε μόνο εσείς ζωή. Ένας λαϊκός καλλιτέχνης είναι, με τα στραβά του και τα καλά του ο οποίος όμως διασκέδασε γενιές και γενιές ανθρώπων πολύ πριν τα αφιονισμένα και αμόρφωτα παιδάρια που έχετε φανατίσει βγουν στο δρόμο και σπάνε βιτρίνες απαιτώντας με μαλακισμένα ζωγραφιστά τσιτάτα να μη μιλάει κανένας και να τους πούμε και μπράβο διότι στα μπαφιασμένα τους μυαλά, "άλλο οι βιτρίνες και άλλο οι ζωές".

Αει σιχτίρ από εδώ πέρα μαμόθρεφτα παιδάρια που μας τα έχετε ζαλίσει επειδή σας πήρανε το γλυφιτζούρι της προσοδοθηρίας από το στόμα και έχετε αφηνιάσει.

Να μην πάει να γαμηθεί ο Τζιμάκος επειδή δε σας κάνει το χατήρι να τα λέει όπως τα θέλετε εσείς. Καλύτερα να πάτε εσείς εκεί που βρίζετε τους άλλους όταν σας θίγουν την ιερή κρατική αγελάδα και προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι είστε ίδιοι. Διότι ίδιοι είστε.Να πάτε εσείς μπας και ξεθυμάνετε και μας αφήσετε ήσυχους.

ΚΚ2-παρατηρητήριο

1 σχόλιο:

  1. Άλλη μια φορα ακόμη. Οι ανθρωποι ειναι φασιστες, καμία σχέση με την αριστερα γιαυτό δεν πρέπει να κρίνουμε την αριστερα με τα σουργελα του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά