Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Δεν υπάρχουν

Τον άνθρωπο, ομιλώ για τον Ανδρέα Γεωργίου επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, δεν τον ξέρω προσωπικά. Μόνο κατ' όψιν. Εχω ακούσει διάφορα αντιφατικά γι' αυτόν, αλλά τον παραδέχομαι. Του βγάζω το καπέλο, πώς το λένε. Μήνες τώρα του την έχουν πέσει καμένοι, ψεκασμένοι, καραμανλικοί, γιατί αποτόλμησε να καταγράψει την αλήθεια για την απάτη των καραμανλικών με το έλλειμμα - θυμάστε είχαν βάλει εκείνη τη μούρη Κοντοπυράκη να μαγειρεύει στο τσουκάλι και το έβγαζαν πότε 4,5%, πότε 5% και αυτό ήταν 15,6%.
Προχθές στη Βουλή τού την έπεσαν πάλι οι καραμανλικοί: «Παραποιήσατε τα στοιχεία. Είναι πλέον αποδεδειγμένο» του είπε κάποιος ονόματι Σάββας Αναστασιάδης.
«Σε αντίθεση με τις απάτες του παρελθόντος σήμερα τα στατιστικά της Ελλάδας γίνονται διεθνώς δεκτά» ανταπάντησε ο δικός μου. Και έπραξε το αυτονόητο: προσδιόρισε τις «απάτες» στην περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή επικαλούμενος έκθεση της Κομισιόν του Ιανουαρίου 2010 που περιέγραφε με τις λέξεις «απάτη» και «λαθροχειρία» τα στατιστικά στοιχεία του 2009, καθώς και σε ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου τον περασμένο Μάρτιο, με ανάλογους χαρακτηρισμούς!
Μα τι είναι αυτοί οι τύποι, πια. Ελεος. Το μαύρο - άσπρο;
Γ Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά