Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτο επεισόδιο με τη Ζαρούλια

Και ξαφνικά πετάγεται  σαν σίφουνας από το βάθος του καφενείου της Βουλής η σύζυγος του έγκλειστου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια. Πλησιάζει με ταχύτητα τον παραιτηθέντα από το νεοναζιστικό μόρφωμα βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο και όπως ο ίδιος αφηγείται προτού αυτός προλάβει να αντιδράσει, τον σπρώχνει και τον φτύνει στο πρόσωπο: «Φτου σου. Αντε στο διάολο, ρε παλιο...η». Και απομακρύνεται προς το Περιστύλιο. Ο Χρυσοβαλάντης δεν μπόρεσε να αντιδράσει, όπως δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και πολλοί βουλευτές της ΝΔ, του ΠαΣοΚ και του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν τυχαίως εκεί. Να σημειώσω δύο πράγματα:
Πρώτον, η κυρία Ζαρούλια (την οποία οι «σύντροφοί» της στην οργάνωση αποκαλούσαν χαϊδευτικά και... «Λοχία Σουλτς») δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρεται κατ' αυτόν τον τρόπο. Το έκανε μάλιστα και μπροστά στις κάμερες. Και, δεύτερον, ο Χρυσοβαλάντης είχε αποχωρήσει από την οργάνωση καταγγέλλοντάς τη για εγκληματικές ενέργειες ενώ όταν μιλούσε στη Βουλή, οι χρυσαυγίτες ανέμιζαν από τα έδρανά τους 50ευρα. Και κάτι τελευταίο. Στην Ελένη Ζαρούλια έχει επιβληθεί κατ' οίκον περιορισμός από το δικαστήριο και της επιτρέπεται μόνο να ασκεί τα καθήκοντά της στη Βουλή. Τώρα, τι είδους καθήκοντα, ο Χρυσοβαλάντης το γνωρίζει...
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά