Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ανω-κάτω η ΝΔ για ένα... top model

Στα δύο μοιράστηκαν τα «γαλάζια» κομματικά στελέχη για την ΟΝΝΕΔίτισσα... top model Ελλη Παπαγγελή η οποία (όπως σας έγραφα χθες) ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε κανένας νεκρός μέσα στο Πολυτεχνείο, ενώ έκανε λόγο για «μυθολογία της Αριστεράς». Εκατοντάδες τα τηλεφωνήματα προς τον γραμματέα της ΝΔ Α. Παπαμιμίκο να τη διαγράψει από τη ΝΔ. Εκατοντάδες επίσης τα τηλεφωνήματα συμπαράστασης προς το νεαρό μοντέλο και πολλά μηνύματα που την υπερασπίζονται μέσα από το Internet. Αφήστε που ο Φαήλος Κρανιδιώτης θέλησε να σταθεί στο πλευρό της δηλώνοντας και αυτός ότι δεν υπήρξε κανείς νεκρός μέσα στο Πολυτεχνείο, υπήρξαν όμως στους γύρω δρόμους και αλλού. Και κυρίως ότι τη χούντα δεν την
έριξε το Πολυτεχνείο, αλλά η προδοσία της Κύπρου. Δύο ερωτήματα ωστόσο παραμένουν αναπάντητα; Πρώτον: Μόνη της έγραψε ένα τέτοιο κείμενο η ΟΝΝΕδίτισσα που ως τώρα, σύμφωνα με τους γνωστούς της, την ενδιέφεραν κυρίως θέματα life style; Αν δεν το έγραψε μόνη της τότε ποιος της το έγραψε; Και δεύτερον: Θα τη διαγράψουν; Ο κ. Παπαμιμίκος με διαβεβαιώνει ότι δεν προτίθεται να τη διαγράψει «για να μην την κάνει ηρωίδα». Αλλά όπως με διαβεβαίωσε, δεν πρόκειται η εν λόγω νεαρά να είναι ποτέ υποψήφια για οποιαδήποτε θέση με τη ΝΔ.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά