Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Εφιάλτης για ιερωμένο στην Γλύφα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας61χρονος ιερωμένος στην Γλύφα όταν δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι – μοναστήρι που διαθέτει σε ερημικό σημείο της περιοχής και με την άσκηση σωματικής βίας κατάφεραν να αρπάξουν θρησκευτικά κειμήλια αδιευκρίνιστης μέχρι στιγμής αξίας αλλά και μικρό χρηματικό ποσό.
Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής ανήμερα των εκλογών. Οι δύο δράστες κατάφεραν να περάσουν από τον μαντρότοιχο του οικήματος και να αιφνιδιάσουν τον 61χρονο ιερωμένο.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες οι

δράστες χρησιμοποίησαν βία
προκειμένου να τρομάξουν τον ιερωμένο τον οποίο απειλούσαν ακόμη και με την ζωή του προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα. Μάλιστα ο 61χρονος πάλεψε με τους δύο ληστές πριν αυτοί καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν.

Συνέχεια στη εφ. Ημέρα

3 σχόλια:

  1. Υπαρχει σωμα χωροφυλακης ακομα στην Ελλαδα?
    Ποσοι χωροφυλακοι η αστυνομικοι υπηρετουν σημερα στην Αθηνα και ποσοι στην Επαρχια?
    Η να το πουμε καλιτερα:Ποσοι αστυνομικοι η χωροφυλακοι αντιστοιχουν ανα 500 πολιτες στην Αθηνα και ποσοι στην επαρχια και πιο συγκεκριμενα στην Ανατολικη Φθιωτηδα?
    Και ποιος μπορει να ξερει μια τετοια αντιστοιχια?
    Και βεβαια ο δήμαρχος μας πρεπει να το ξερει και πρεπει μαλιστα να επεμβει ωστε η σχεση αυτή να καλιτερευση προς οφελος της Ανατολικης Φθιωτηδος? Διαφορετικα διερωτουμαι γιατι τον εχουμε?Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα ιδιωτικά μοναστήρια ,που μπορεί να είναι πόλος έλξης πιστών με εισπράξεις αφανείς και όχι βέβαια ευκαταφρόνητες!!! υπάρχουν και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις ασφαλείας(σεκιούριτι)- ή κι εμείς πρέπει αν μη τι άλλο να τοποθετούμε στα σπίτια μας ή τα κτίρια,που μας εξυπηρετούν για διάφορους σκοπούς, συστήματα ασφαλείας,συναγερμούς κ.λ.π. προσέχοντας να μην γίνονται προχειροδουλειές και σημειωτέον υπάρχουν συστήματα συναγερμών που συνδέονται με κινητό τηλέφωνο και μπορει να ειδοποιούν για τυχόν επέμβαση σε χώρο που προστατεύεις ακόμη κι αν βρίσκεσαι εκτός Ελλάδας.
    Ας φυλάττουν οι αστυνομικοί μας(σημειωτέον δεν υπάρχει πλέον ως σώμα η χωροφυλακή)τα σπίτια μας και τα νομίμως λειτουργούντα κάθε ειδους οικήματα ή κτίρια(ιδρύματα,μοναστήρια,επιχειρήσεις,
    κατοικίες κ.λ.π.),που παρ΄όλες τις δυσκολίες κάνουν ότι μπορούν!!!
    Κι ας ελπίσουμε ότι κι αυτοί,που εισπράττουν θα διαθέσουν κάτι απ΄αυτά για την ασφαλειά τους και θα δώσουν δουλειά σε συνανθρώ- πους μας στις δύσκολες μέρες που περνάμε!!!!!

    "Σκώψ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε μου ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ το σχολιο σου φανερωνει ποσο ωραιος ανθρωπος εισαι! Δεν θελεις από κανεναν να χαλασεις τη καρδια!
    Ομως ετσι δεν παει παντα.
    Σαν παράδειγμα τουτο το απλο: ο γνωστος και στου δυο μας κ. Πάγκαλος εχει αποκλειστικα για τη δικη του ασφαλεια δυο σωματοφυλακες που συνοδευουν αυτον και τη κορουλα του οπου και να πανε, πληρωμένα δε τα δυο αυτά ατομα ασφαλειας από τον εθνικο μας γκουβαρνα ! Τέτοιους παρατρεχάμενους πολιτικους και μαλιστα με τον ρυθμο που εμεις οι ελληνες αλλαζουμε κυβερνησεις εχουμε πολλους. Δευτερο παραδειγμα : Ο κ.Μητσοτακης, ο πρεσβύτερος, με τον γιοκα του, τον Κυριακο, την κορουλα του κ. Μπακογιαννη, και τον γιο της, τον δικο μας Περιφερειαρχη,εχουν αποκλειστικα για την προσωπικη τους΅ασφαλεια τουλάχιστον 10 με 15 αστυνομικους πανω από τα κεφαλια τους. Ερωτημα: Είναι παραλογο να ζηταμε να αποσπασθουν 2 αστυνομικοι, από αυτους τους 10 με 15, στην Ανατολικη Φθιωτηδα για την καλυτερη ασφαλεια από 14000 ατομα? Και γιατι να μην παρει ο κ.Μητσοτακης έναν με δικα του λεπτα σεκιουρητα να τον φυλαει και να τον προσεχει, μια και εχει εξασφαλυσμενη υψηλη συνταξη και απολαμβανει και τοσα αλλα εξωπραγματικα προνομοια?
    Από όλα αυτά προκυπτει, ότι στην ελληνικη κοινωνια πρεπει σε πολλα μερη να γινουν καθετες τομες και να διορθωθουν πολλα πραγματα. Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά