Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ο Λαφαζάνης αποχώρησε απο την εκπομπή της Σίας Κοσιώνη

"Δοκιμάστε" ντε.
"Πρώτη φορά" "αριστερά" και αυτό.
Σιγά μην καθότανε. Μάλλον θα τον πήρανε από τα κεντρικά και θα του είπανε να γυρίσει πίσω φρόνιμα και μην κάνει καμιά χαζομάρα και εμφανιστεί πουθενά. Είναι κρίσιμες οι μέρες, δεν παίζουμε.
Α ρε Παναή ποιον να πρωτολυπηθώ. Εσένα που θα φας τον πρώτο κλώτσο από τους ΠΑΣΟΚους που μαζέψατε εκεί μέσα, τον Τσίπρα που θα φάει το ξύλο από τις συμμορίες που έχει μαζέψει από
ακροδεξιούς μέχρι κάθε καρυδιάς καρύδι, ή εμάς που και "Αριστεροί" να μην είμαστε, μας άξιζε μια καλύτερη Αριστερά για "πρώτη φορά" από το ρεζιλίκι σας μετά από τόση ταλαιπωρία τόσα χρόνια.
Ντροπή ρε παιδιά. Αντανακλά και στη δημόσια εικόνα σας σαν ανθρώπων τόση αγένεια, ξεφεύγει από τα στενά πολιτικά όρια τόση αγαρμπίλα και αδιαντροπιά.
Α ναι, και μετά σας φταίει ο Σαμαράς που (κάκιστα κατά τη γνώμη μου) δεν έρχεται να κάνετε "ντιμπέη" 
E ρε που μπλέξαμε...
KK2-παρατηρητήριο

2 σχόλια:

  1. ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
    ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ
    Ε..ΡΕ..ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να εχουν αυτοδυναμία για να μην επικαλούνται ως άλλοθι τους άλλους για την αποτυχία τους. Οι ανθρωποι δεν ειναι φασιστες. Ειναι κομπλεξικοί. Εχετε δει το ύφος του Σκουρλετη?
    Αν διαβάστε το βιογραφικό του θα αντιληφθείτε γιατι. Βέβαια ο λαός ειναι ο μόνος κριτής, χωρις βέβαια να σημαίνει οτι εχει και την καλλίτερη κρίση, όπως π.χ. το 1922. Πάντως ειλικρινά, αν επιλεχθουν απο το λαο να κυβερνήσουν, θα ήθελα να πετύχουν στην αποστολή τους γιατι θα ειναι ευεργετικό για τον λαο. Ιδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά