Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Απογοήτευση φρικτή.

Μια ΝΔ χωρίς στίγμα, χωρίς σαφές ιδεολογικό πρόσημο, χωρίς κανένα όραμα,με μόνη επίκληση στην καταστροφή που (ναι, το ξέρουμε, και;) θα επιφέρει η άνοδος των ερυθρών φασιστοειδών στην εξουσία.
Ένα ΠΟΤΑΜΙ, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και Τατσόπουλο, που χωράει και Σκυλακάκη και Λυκούδη, κόμμα και μπιμπελό και κουμπαράς δηλαδή, που τάζει μισθούς 2009, αν επιτευχθούν θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης, πάρε κερί και φέγγε.
Ένα (τρία) ΠΑΣΟΚ αξιοθρήνητο, που τονίζει το βάρος που σήκωσε εδώ και πέντε χρόνια αλλά δε λέει για τις
ευθύνες που έχει εδώ και σαράντα χρόνια. Με πρόεδρο έναν άνθρωπο εξαιρετικά ευφυή που όμως δεν πείθει, δεν κερδίζει κανένα ακριβώς εξαιτίας της μεγαλαυτίας του.
Κι απέναντι;
Οι Ναζί, οι Κομμουνιστές (μόνοι έντιμοι μέσα στην παραζάλη και την ανοησία τους φυσικά), οι πσεκασμένοι που έδωσαν ρεσιτάλ βλακείας και χυδαιότητας όλο αυτό το τελευταίο διάστημα και...

...και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που πια, προσωπικά δε με τρομοκρατεί με τη δραχμολαγνεία των Λαφαζάνηδων, ούτε με τα "Ε, και;" ως απαντήσεις των Τόλιων στα ενδεχόμενα χρεοκοπίας.
Με κάνει όμως να φρίττω ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει οι ανεξάρτητοι έλεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους να αναφέρονται αποκλειστικά στον πρωθυπουργό (κι άρα να πάψουν να είναι ανεξάρτητοι) κι ο ΣΥΡΙΖΑ που λέει πως οι έδρες ανήκουν στο Κόμμμα, κι όχι στους βουλευτές.
Κι αυτό είναι ολοκληρωτισμός, βγαλμένος από τις πιο ζοφερές σελίδες του Όργουελ. Σήμερα, το 2015. Κι αυτό είναι το πιο τρομακτικό από όλα...
Β.Κ.-παρατηρητήριο

1 σχόλιο:

  1. ''οι ανεξάρτητοι έλεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους να αναφέρονται αποκλειστικά στον πρωθυπουργό (κι άρα να πάψουν να είναι ανεξάρτητοι)''....Άσχετο με τον νικητή των εκλογών, υπάρχει νοήμων πολίτης που να πιστεύει πως οι ''ανεξάρτητες αρχές'', είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ;;; και 2ον ''οι έδρες ανήκουν στο Κόμμμα, κι όχι στους βουλευτές''...που τον βλέπεις τον ολοκληρωτισμό;;το άδικο που το βλέπεις;;;όταν ψηφίζεις τον Αβραμόπουλο π.χ. που κατεβαίνει με την Ν.Δ., αν κατέβαινε με τον ΣΥΡΙΖΑ θα τον ψήφιζες;;;ΟΧΙ!!! ΑΡΑ;; Ψηφίζεις βουλευτή επειδή κατεβαίνει υποψήφιος με το συγκεκριμένο κόμμα...Συνεπώς, προτίστως επιλέγεις κόμμα και μετά υποψήφιο που σε καλύπτει...Πρώτα λοιπόν το κόμμα....Το ίδιο ισχύει βέβαια για όλα τα κόμματα, κι όχι ο κάθε ένας που διαφοροποιείται γιατί πιθανόν να μην του έκανε τα χατήρια ο αρχηγός, να κρατάει την έδρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά