Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Λύγισαν οι Γερμανοί...

Εντελώς τυχαία, η επιστολή Τσίπρα διαρρέει λίγες ώρες πριν την άφιξή του στη Γερμανική πρωτεύουσα. Η επιστολή είναι κραυγή βοήθειας και προειδοποίηση ότι η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα. Επικοινωνιακά, με μια τέτοια διαρροή, η γερμανική πλευρά καταφέρνει ταυτόχρονα:
1. Nα εξουδετερώσει την ευρωπαϊκή απειλή Τσίπρα, καθώς στον απόηχο των εκλογών του Σαββατοκύριακου, ο ΄΄πολλά υποσχόμενος΄΄ αριστερός ηγέτης βρίσκεται ένα βήμα πριν την άβυσσο.

2. Να επαναβεβαιώσει την Γερμανική ηγεμονία, καθώς η επιστολή, τελείως ξεδιάντροπα, όχι μόνο παρακάμπτει τους θεσμούς και τις ευρωπαϊκές δομές, αλλά ζητεί ευθέως γερμανική μεσολάβηση, αναγνωρίζοντας πλαγίως το

ρόλο της Μέρκελ ως ντε φάκτο "πρωθυπουργού" της Ευρώπης.
3. Προετοιμάζει κοινή γνώμη και αντιπολίτευση για επικείμενη εκταμίευση υποδόσης στη χώρα μας παρά τις κακές της επιδόσεις, καθώς η κατάσταση εκτίθεται με τα μελανότερα χρώματα από τον πλέον αρμόδιο, τον πρωθυπουργό της Ελλάδος.

Μιλάμε για ολοκληρωτική επικοινωνιακή νίκη της Γερμανίας, στο σωστό timing, και με το σωστό τρόπο, την ώρα που το ελληνικό τσίρκο απέκρυβε πως η πρόσκληση Μέρκελ ήταν συνέπεια αυτής της επιστολής, για να πουλήσει παραμύθι στους ιθαγενείς ότι λύγισαν οι Γερμανοί.

Καλά κρασιά παιδιά. Όταν ο Βίσμαρκ έπαιζε μπάλα, εδώ είχαμε Δηλιγιάννη.
Από τότε δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα, να ξέρετε.

capital.gr


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά