Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Αντιμνημονιακοί με το αζημίωτο…

Μετά τις τόσο πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις του Γ. Κατρούγκαλου, δεν έχει πια κανείς αμφιβολία για το τι πραγματικά έχει συμβεί με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Ο κ. Κατρούγκαλος καλλιέργησε μια δημόσια εικόνα που του διασφάλισε μια εκλεκτή πελατεία, διατεθειμένη να πληρώσει αδρά, προκειμένου να διασφαλίσει πρόσθετα έσοδα από το ταλαίπωρο δημόσιο. Περιοδεύοντας στα κανάλια, κατόρθωσε να εκλεγεί ευρωβουλευτής και να διασφαλίσει ένα παχυλότατο μισθό για τα επόμενα πέντε χρόνια, ο οποίος όμως του δημιούργησε δεσμεύσεις. Ήταν πια ευρωβουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και δεν μπορούσε να «ψαρεύει» ελεύθερα τους πελάτες του.
Δεν μπορούσε  πια να
αναλαμβάνει «βαριές υποθέσεις κατά του δημοσίου» όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος την Κυριακή κι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την εταιρεία του, ιδρύοντας μια νέα. Το ενδεχόμενο να αναστείλει την δικηγορική του ιδιότητα δεν το σκέφτηκε καν, καθώς η ιδιότητα του ευρωβουλευτή, του διασφάλιζε ακόμη μεγαλύτερη πελατεία, με ακόμη υψηλότερα έσοδα.
Από τον Ιούνιο που έγινε ευρωβουλευτής, ως τον Ιανουάριο που έγινε υπουργός, κατέθεσε εννέα αγωγές σε βάρος του δημοσίου και αμέτρητα ιδιωτικά συμφωνητικά με τα οποία κατοχύρωνε αμοιβή ακόμη και στην περίπτωση που τα αιτήματα των πελατών του ικανοποιούντο με νομοθετική ρύθμιση.
Όταν έμαθε από τον πρωθυπουργό ότι θα μπει στην κυβέρνηση και ότι θα αναλάβει το συγκεκριμένο υπουργείο, έσπευσε να κατοχυρώσει τα δικαιώματά του.
Για να γίνει ο πρώτος υπουργός, του οποίου ο αντιμνημονιακός αγώνας θα τον κάνει πλουσιότερο!
Ο κ. Κατρούγκαλος αποκάλυψε ότι στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. υπάρχουν και αντιμνημονιακοί, που έγιναν αντιμνημονιακοί για να τα οικονομήσουν.
Διότι δεν είναι μόνον ο κ. Κατρούγκαλος.
Υπάρχει ολόκληρη σχολή Κατρούγκαλου στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
που φαίνεται ότι μπήκαν στο κόμμα όχι από ιδεολογία, αλλά για να ανταλλάξουν πελάτες, συμφωνητικά και αμοιβές.
Προσεχώς λεπτομέρειες…
Βασ Χιώτης-ΤΟ ΒΗΜΑ

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΖΑ 12% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
    ΚΑΛΗ Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΑΧΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ
    ΑΛΕΞΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Εχω καιρό,που έχω επισημάνει στη σελίδα των σχολίων μας το "φαινόμενο Κατρούγκαλου",από τη πρώτη ανάρτηση στο παρόν blog,καθόσον από 35ετίας μου είναι γνωστή η χαρακτηριστική φυσιογνωμία του και εξελιξή του ως ηγέτη της πανσπουδαστικής(έκφραση της αριστεράς ΚΝΕ στα πανεπιστήμια)από το πρώτο έτος της Νομικής του 1980. Εκινείτο μεταξύ μας με τη μορφή ηγέτη, απόφοιτος Κολεγίου γαρ, από αμφιθέτρο σε αίθουσες για διαλέξεις ή όποτε υπήρχαν προβλήματα βρισκόταν μπρός σε ένα μικρόφωνο να αναλύει τα θέματα και να δίνει λύσεις "όλο αλλτρουϊσμό" ακόμη και σε ώρες παραδόσεων κλέβοντας χρόνο από τις παραδόσεις των καθηγητών,που υποχωρούσαν εμπρός τους(υπήρχαν κι άλλοι ηγέτες,κινούμενοι ομοίως,από άλλους συνδυασμούς,που κι αυτοί σήμερα βρίσκονται σε εμφανή πόστα της πολιτικής)
    κι άλλοτε ήταν στα γραφεία καθηγητών,όπου ΠΆΝΤΑ ευρίσκοντο μπρός του ανοιχτές οι πόρτες, προκειμένου να διαπραγματευτεί!!!(τώρα δεν ξέρω τί?τότε έλεγε ότι έκανε τις συναντήσεις για τα φοιτητικά προβλήματα!!!)
    Πάντα αεικίνητος και προσινής, εύρισκε τρόπο να προσεγγίζει και κατ΄ιδίαν τους φοιτητές για κατήχηση και εγγραφή στη δική του παράταξη.Γι΄αυτό μεταξύ μας οι φοιτητές πάντα λέγαμε(εμείς τα ψαράκια δηλαδή) πώ ,πώ μυαλό που είναι!!! πού βρίσκει χρόνο και καταφέρνει να διαβάζει!!!να περνά αμέσως τα μαθήματα και με δεκάρια,ενώ ήταν αφοσιωμένος στην αριστερή πανσπουδαστική καιεμφανώς αφιερωμένος στην εξελικτική του πορεία μέσω αυτής???
    Αφελής πάντως δεν μπορεί να πεί κανείς ότι υπήρξε,καθόσον καταφέρνει μέχρι σήμερα να έχει γίνει καθηγητής συνταγματικού δικαίου!!να γίνει ευρωβουλευτής!να συντηρεί μεγάλη δικηγορική εταιρία(και έτερη απ΄ότι μας είπε),να υπουργοποιηθεί !!!!!! και τί άλλο μένει πλέον!!!που εγώ βέβαια δεν το αποκλείω,ως προστάτης των απανταχού απολυμένων,όπως μας προέκυψε προσφάτως!!!
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!

    υ.γ.Αχ βρέ ΑΛΕΞΗ πρόσεχε!!είσαι μικροτερός του "μια δεκαετία καί" κι από τότε δεν αποδεχόταν άλλος να είναι ή να έχει καλύτερο λόγο απ΄αυτόν στον πολιτικό στίβο !!!
    Βάλε μιά σειρά έξω στα θέματα που μας καίνε και ψάξε και τα του εσωτερικού,που μπορεί εσένα να καίνε !!!

    Από ψυχής!
    ΑΣΦΟΔΕΛΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειάζεται πολυ αναλυση ρε παιδια για το βοιδοκεφαλο λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά