Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Τα αγανακτισμένα φρούτα

Ο Κατρούγκαλος έγινε δημόσιο πρόσωπο με τους Αγανακτισμένους.
Οι Αγανακτισμένοι είχαν διάφορα φρούτα αλλά κυρίως διέπρεψαν δυο ειδών:
Α)Ακραίοι παρανοϊκοί σαν τον Καζάκη.
Β)Θεωρητικοί μπαγλαμάδες σαν τον Βαρουφάκη και τον Κατρούγκαλο που η πανεπιστημιακή τους κατάρτιση ήταν το επιχείρημα όσων πίστευαν τις ακατανόητες αρλούμπες που έλεγαν.
Να το κάνουμε πιο λιανά;Μόλις οι
αγανακτισμένοι άρχισαν να μαζεύουν κόσμο κάποια τσακάλια μυρίστηκαν πως έχει ψωμί η φάση.Τώρα ο ένας το παίζει γκόμενος με τα λεφτά μας και ο άλλος επαναπροσλαμβάνει και επαναδιορίζει με τα λεφτά μας.
Ξέρω,ξέρω πρέπει να τους δώσουμε χρόνο,καινούργια κυβέρνηση κτλ κτλ.
Νεολίμπεραλ-παρατηρητήριο

3 σχόλια:

  1. Χτίσανε καριέρες οι αλητήριοι στηριζόμενοι στην αμορφωσιά και στην άγνοια του νεοέλληνα .
    ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΩΡΕ ΧΑΧΟΛΟΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄Αλλο είναι"ο αλτρουϊσμός",που δηλώνει την ανιδιοτελή μέριμνα για τους άλλους,την συνειδητή άρνηση του ατομικού συμφέροντος προς όφελος του συλλογικού και
    άλλο ο "εγωτισμός",που δηλώνει την αποκλειστική προσήλωση κάποιου στην προσωπική του μόνο ανάπτυξη κι επιτυχία !!!
    έννοιες της οποίες με πολύ μεγάλη επιτυχία κατάφερνε ν΄αναλύει ο κ. Υπουργός στα αμφιθέατρα της Νομικής και στις κατ΄ιδίαν κατηχήσεις,που ανελάμβανε από το 1980 που τον θυμάμαι,ως πρωτοστάτη της ΚΝΕ!!!
    ΄Εκτοτε πάντα υποψιαζόμουν,πόσο εύκολο!!!είναι να μπερδέψει αυτές τις δύο έννοιες,στην εξελικτική του πορεία,ένα άτομο αγωνιζόμενο προς όφελος του κοινωνικού συμφέροντος,που ως το παιγχνίδι της πολιτικής τεχνιέντως τελικό αποδέκτη έχει το ατομικό συμφέρον,είτε αυτό διαφαίνεται εξ αρχής είτε στη πορεία βρίσκει το δρόμο της διαφάνειας.

    Ατυχής στιγμή?
    ανόητη στιγμή? ή και κατευθυνόμενη στα πλαίσια της διαφάνειας κακή στιγμή???

    (κι αυτό στο μέλλον εν προκειμένω θα διαφανεί)

    παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχολιάζοντα στις 8.55,καλό ξημέρωμα κατ΄αρχήν!!!
    δεν συμφωνώ κι εγώ με όσα μας προκύπτουν,αλλά δεν φταίει ο λαός μας,δεν σημαίνει ότι είναι αμόρφωτοι και χαχόλοι όσοι ψήφισαν συριζα.
    Και μόρφωση έχει ο λαός μας και δικαίωμα ελεύθερο να επιλέγει κατά τη κρίση του.
    Δεν σημαίνει ότι,επειδή εσύ,εγώ κι οποιοσδήποτε άλλος δεν συμφωνούμε με την ψήφο τους, πρέπει να εντείνουμε τις καταστάσεις !!!
    "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά",ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ.
    Απλώς ας είμαστε ανεκτοί σε διαφορετικές πολιτικές επιλογές συμπολιτών μας,όπως και στις έρχές του blog με τη γνωστή έκφραση του Βολταίρου ΔΙΑΤΡΑΝΏΝΕΤΑΙ και η υποχρεωσή μας,ως ελευθέρων ακόμη πολιτών, της υπεράσπισης του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου,πού μας επιτρέπει να εκφραζόμεθα ελεύθερα,όπως συμβαίνει εν προκειμένω.
    Δεν φταίνε οι πολίται,φταίνε οι Δημαγωγοί πολιτικοί,που προς ίδιον όφελος κι όχι υπέρ του κοινωνικού συνόλου εκμεταλεύονται τις γνώσεις τους,εξασκώντας επιτυχώς την πολιτική της δημαγωγίας.
    Αυτοί είναι οι ΑΘΛΙΟΙ ΚΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, που εξ΄αιτίας τους,οι πλανώμενοι από τη Δημαγωγία τους πολίτες, στοχοποιούνται.
    Δεν φταίει λοιπόν το έρμο το πουλί,που ζει στα ερείπια,που επί χρόνια οι ΚΥΒΕΡΝΗΤΑΙ κατάφερναν να τ΄αυγατίζουν με τη δημαγωγία τους!!!
    Λάθος να στοχοποιείται αυτό επειδή λαλεί πένθιμα μέσα απ΄τα ερείπια ,όπου φωλιάζει κι έξω όταν βγαίνει θεωρείται κακός οιωνός,που υπάρχει γύρω μας,ως πουλί των ερειπίων για τα οποία δεν ευθύνεται !!!
    Χρειάζονται επιχειρήματα κι απτά παραδείγματα για να στοχοποιήσουμε τους άθλιους κυβερνήτες των πολιτικών ερειπίων της χώρας μας κι όχι να τρώει αδελφός τον αδελφό και να έχουμε ελεύθερο και ψηλότερα ακόμα τον πολιτικό-Δημαγωγό!!!

    υ.γ.Συγνώμη!επειδή έχεις πάνω απ΄όλα το δικαιώμά σου,ελεύθερα να εκφράζεις την αποψή σου,ίσως παραφέρθηκα με την επιμονή μου,αλλά,αλλά δεν θέλουμε άλλη ΜΑΚΡΌΝΗΣΟ,ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ κ.λ.π. γνωστά "εντευκτήρια πολιτικής ψυχαγωγίας",προς τέρψιν των αναξίων Δημαγωγών-Κυβερνητών ,που μας λαχαίνουν,ακόμη κι αν φαίνεται ότι υπερασπίζονταν τους αδυνάμους των πολιτων!!!κι αυτή η τακτική μέρος της πολιτικής των Δημαγωγών είναι!!!

    "Ωτος ο σκώψ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά