Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Η ηλιθιότητα είναι αήττητη

"Όποιος δημοσιογράφος θέλει να συστρατευθεί σε αυτόν το σκοπό (Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου) είναι ευπρόσδεκτος, ενώ όποιος θέλει να ρίχνει λάσπη, να παραπληροφορεί, θα μας βρει, θα με βρει απέναντι". 
Ζωή Κωνσταντοπούλου, το καλάμι μου είναι Porsche, 7/4/2015 Epikairo: Μετάφραση: "Όποιος συμφωνεί με την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου έχει καλώς, ενώ όποιος διαφωνεί του υπόσχομαι ότι θα τον φάει μαύρο φίδι. Από αυτά που εκτρέφω στο πίσω μπαλκόνι."
epikairo.gr

6 σχόλια:

  1. Μπραβο ζωη μην ακους τα λαμογια
    Συνεχισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που συγκρότησε η ΠτΒ Ζωή Κωνσταντοπούλου, και το αντιαισθητικό βίντεο που την διαφημίζει, παραπέμπουν συνειρμικά στο Υπουργείο Αλήθειας που περιγράφει ο Όργουελ στο 1984........ Για τους μη γνωρίζοντες, το Υπουργείο Αλήθειας ήταν το υπουργείο του ολοκληρωτικού καθεστώτος που ασχολούνταν με την ειδησεογραφία, την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση και τις καλές τέχνες........ Στον εφιαλτικό κόσμο του 1984, όπου τα πάντα ελέγχονταν από το κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://lykavitos.gr/archives/185392
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Μπραβο ζωη μην ακους τα λαμογια
    Συνεχισε

    συμφωνω με τον φιλο μου ανωνυμο και επαυξανω.
    Σε μια Χώρα σαν τη δικη μας που απο τα παλια χρονια πορεύεται ουσιαστικά ακυβέρνητη κι ανίκανη να σχεδιάσει οτιδήποτε μακροπρόθεσμο και να βαλλει ταξη σε πολλα πραγματα, ακομα και στα πιο ασημαντα, σαν το νοικοκυρευμα στο κυλικειο της Βουλης, οπου οργιαζει ακομα η παρανομια , η κ.Ζωη που βλεπει πολυ πιο μακρια απο τη μυτη της θα φερει ταξη κι εκει, οπως θα καταφερει και πολλα αλλες σωστες επανορθωσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά