Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει για να αντιπολιτεύεται τον Παπανδρέου;

Μεγάλη ένταση επικράτησε το πρωί της Κυριακής μεταξύ της Αννας Βαγενά και του Λεωνίδα Γρηγοράκου. [iefimerida] 
Οι δύο βουλευτές ήταν καλεσμένοι σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega, ωστόσο, μια αποστροφή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία σιγοψιθύρισε τη λέξη «λαμόγια», προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Γρηγοράκος σε έντονο ύφος της είπε «Σε παρακαλώ πολύ. Γιατί ήσουν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εσύ; Λυπάμαι πολύ γιατί μπήκες στη Βουλή σαν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Ξέρω σε ποια υπουργεία γύριζες από το πρωί έως το βράδυ. Επειδή ξέρω την ιστορία σου να ρωτήσεις τους υπουργούς πολιτισμού και τις προηγούμενες κυβερνήσεις που θα με πεις εσύ εμένα λαμόγιο». Παρών στην κουβέντα ήταν και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ο οποίος επίσης ζήτησε από την κα Βαγενά να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς της. 
Epikairo: Όταν μπλέκεται η Άννα Βαγενά και ο Λεό ο Γρηγοράκος σε μια είδηση, καταλαβαίνεις εκ προοιμίου ότι δεν είναι και πολύ σοβαρή (πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την στιχομυθία). Όλοι γνωρίζουν το ποιόν της Βαγενά, ενώ από
την άλλη ο Γρηγοράκος πολλές φορές δεν έχει δικαιολογήσει όχι μόνο την ιδιότητα του ΠΑΣΟΚου, αλλά και του βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Ως εδώ καλά και προφανώς αυτή η είδηση θα περνούσε στα ψιλά του δελτίου του Mega, μεσημεριανού άντε και βραδινού. Έλα όμως που το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, μέσα στην αγωνία του να δηλώσει ότι υπάρξει, βγάζει μια απίστευτη ανακοίνωση, θέλοντας να φορτώσει την Βαγενά ως επιλογή του Παπανδρέου. Διαβάστε και κλάψτε με την κατάντια του άλλοτε κραταιού κόμματος: 
" Η κα. Άννα Βαγενά υπήρξε κάποτε καλή ηθοποιός. Έχει ενδιαφέρον να θυμηθούμε ότι ήταν υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2009 και αποδέχθηκε την βουλευτική ιδιότητα και μετά από παραίτηση βουλευτή το 2012 για να υποστηρίξει τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό της. Ιδού μερικές από τις δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια : Δήλωση 1η: 6/03/2012: «Εγώ δεν ήμουν ΠΑΣΟΚ. Το 2009 μόνο την νύχτα των εκλογών πέρασα από τα γραφεία του κόμματος.» Δήλωση 2η: 4/04/2012: «Δεν έχω αποφασίσει με ποιό κόμμα θα κατέβω. Το ΠΑΣΟΚ δεν με έχει προσεγγίσει.» Δήλωση 3η: 19/05/2013: «ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ δεν με θέλουν.» Δήλωση 4η: 12/11/2014: «Εγώ ΕΝΦΙΑ δεν πληρώνω πάντως.» Δήλωση 5η: 25/2/2015: «Ο Τσίπρας είναι κάτι σαν τον Ιησού Χριστό της Αριστεράς.» Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια για να κατανοήσουμε τις παραστάσεις της κυρίας Βαγενά στη Βουλή και στα ΜΜΕ! Επιτίθεται τώρα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ! Δεν ασχολείται με την προγραμματική συνέπεια του ΣΥΡΙΖΑ που την δέχθηκε στους συνδυασμούς του! Η έλλειψη στοιχειώδους αυτοσεβασμού είναι εμφανής. Όπως και η αγωνία της για να «γλείψει» όποιον μπορεί, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους προσωπικούς της στόχους. Ήταν ΠΑΣΟΚ, όταν πίεζε για να εξασφαλίσει επιχορηγήσεις για το θέατρό της, παρασιτώντας ως «καλλιτεχνικός περίγυρός» του. Ήταν οπαδός του κ. Γ. Παπανδρέου εν όψει εξουσίας το 2009 και μετά φυσικά είχε συχνές παρουσίες στο Υπουργείο Πολιτισμού. Ήταν εθελοντής υποψήφια ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ το 2012, αλλά δεν την δέχθηκαν. Και τώρα αυτογελοιοποιείται υμνώντας θεολογικά τον Πρωθυπουργό και καθυβρίζοντας βουλευτές, ελπίζοντας να την προσέξει κάποιος, προφανώς για να εξασφαλίσει τις πολύτιμες επιχορηγήσεις. Άξιος ο μισθός της! Ας την έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ως υπόδειγμα πολιτικής οντότητας. Ελπίζουμε μόνο να πληρώσει τώρα τον ΕΝΦΙΑ του 2015". Για να κάτσει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ να ασχοληθεί τόσο επισταμένα με μια περιθωριακή πολιτική περσόνα, καταλαβαίνει κανείς τις αναδουλειές που επικρατούν στην Τρικούπη αυτή την εποχή, τώρα δα που ο Βενιζέλος δεν καταπιάνεται με την σωτηρία της χώρας. Και βεβαίως αυτή η ανακοίνωση φανερώνει και το κόμπλεξ και την εμπάθεια που νιώθουν στην Τρικούπη για τον πρώην Πρωθυπουργό, τον οποίο δεν χάνουν ευκαιρία να χτυπήσουν ακόμα και για δια ασήμαντο αφορμή, όπως το να χρεώσουν την Βαγενά ως επιλογή του Παπανδρέου! Κάποια στιγμή ας καταλάβουν ότι αυτή η μικροπρέπεια και το ξεσπύρισμα της φακής διέλυσε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο κατάπινε 3 χρόνια καμήλες και διύλιζε κουνούπια τύπου Βαγενά και πάντα σε βάρος του Παπανδρέου, λες κι αυτό τους καίει πραγματικά..
epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά