Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ο Παυλόπουλος δρομολογεί εξελίξεις

Εμένα μη με υπολογίζεις... ...αν δεν κλείσεις συμφωνία μέσα σε 48 ώρες, μετά το δημοψήφισμα...  Τα παραπάνω φέρεται να είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλοπουλος, στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με... τον "ΒΗΜΑτοδότη". «Μέσα σε δύο ημέρες από το δημοψήφισμα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά του, κλείνεις τη συμφωνία με τους εταίρους μας. Διαφορετικά, εμένα μη με υπολογίζεις», αναφέρει χαρακτηριστικά...

ΤΟ ΒΗΜΑ

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45%.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΣ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΣΗΜΙΤΗ,ΓΑΠ,ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΣΟΥΦΛΙΑ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΝΑ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΙ .ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΘΕΛΗΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΙ.ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΙΑ.ΤΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΒΓΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποινικοποιήστε το ΝΑΙ τότε !!! Με τις αναφορές σε Ιταλογερμαναραδες θα κάνετε συμφωνία ;;; Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο επιτέλους εραστές της σταλινικής γκετοποίησης !!! Αυτοί είστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά