Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Λάκης Λαζόπουλος: Τελευταία φορά Αριστερά

5 σχόλια:

  1. Ο Θεατρίνος Λαζοπουλος τα γραφει αυτά?? Αποκλειεται γιτι αν τα εγραφε αυτος θα ειχε κανει τουλάχιστον δεκα αναφορες στον Παπανδρεου τον ''Προδοτη'' τον Μερκελιστη.
    Τελικα τσαντιροβιε, σε αλλους κολλησατε ανέντιμα τους τιτλους και αλλοι αεχουν την χαρη. Αντε βρε...περαστικα και αρχησε να αναθεωρείς τις μακακιες που μας ξεφούρνιζες τοσα χρονια παριστάνοντας τον ηθοποιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ
    ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΞΑΝΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ....ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτος απο τον Μπαρουφακη για εθνικη προδοσια θα επρεπε να δικαστεις και εσυ ο μεγας προπαγανδιστης και αριστεροποιμενας Λαζοπουλος αλλα και ολοι οσοι ενω βλεπατε/ξερατε ποσο επικινδυνα ανικανοι ειναι ολοι αυτοι των Συριζανελ, εξακουθουσατε/εξακολουθειτε να τους υπερασπιζεστε ενισχυοντας το καταστροφικο τους εργο..
    υπομονη ολα εδω πληρωνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !! 45 ΧΡΟΝΙΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ...ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ...ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ !! ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά