Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Fashion Police για τον Βαρουφάκη

Ήρθε ο Γιάνης Βαρουφάκης  από την Αίγινα στη Βουλή, μαυρισμένος, φορώντας ένα... χαβανέζικο πουκάμισο, ειδικά για να ακούσει τον Πρωθυπουργό, όχι μόνον να τον καλύπτει για το περίφημο Plan B', αλλά και να αποκαλύπτει ότι αυτός έδωσε την εντολή να το προετοιμάσει. Κάθισε στη μέση της αιθούσης, αλλά - πώς να το κάνουμε - το πουκάμισό του έβγαζε μάτι. Είχε προηγηθεί και η αναφορά από τον Αλ. Τσίπρα για τα «κακόγουστα» πουκάμισά του και γενικά για το ντύσιμό του, πράγμα που έδωσε το έναυσμα σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ασχοληθούν επικριτικά με αυτό. Ο αναπληρωτής υπουργός Δημοσίων Έργων Χρ. Σπίρτζης, για παράδειγμα, προσφέρθηκε εθελοντικώς να του αγοράσει «ένα πουκάμισο της προκοπής» για να μην κυκλοφορεί έτσι. Ο κ. Βαρουφάκης όμως, αφού του είπε ότι «τα λες όλα αυτά από ζήλια», προσφέρθηκε να αγοράσει αυτός καμιά 150αριά πουκάμισα, δικού του γούστου, για να ντύσει ολόκληρη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ! «Και τον Πρωθυπουργό;» ρώτησε μια βουλευτής από αυτές που ψήφισαν «Οχι» στα μέτρα: «Του το είπα, αλλά δεν θέλει» απάντησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ενώ η βουλευτής απεφάνθη ότι «για να φορά κάποιος ένα τέτοιο πουκάμισο πρέπει να το υποστηρίζει κιόλας, κάτι που δεν φαίνεται να το έχει ο κ. Τσίπρας».
Ωσάν να μην είχε προηγηθεί η επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ωσάν να μην έγινε ποτέ λόγος για το... «διαζύγιο στο κόμμα που έρχεται με δόσεις», ο κ. Βαρουφάκης ασχολούνταν στη Βουλή με την κάλυψη που του πρόσφερε ο Πρωθυπουργός για το Plan B' και με το... πουκάμισό του. Οταν μάλιστα ρωτήθηκε αν αισθάνεται ικανοποιημένος από αυτά που είπε ο Πρωθυπουργός, είπε απλώς ότι «αισθάνεται ικανοποιημένος για την ενότητα που έδειξε το κόμμα». Λίγα μέτρα πιο κάτω ο Δ. Κρεμμαστινός του ΠαΣοΚ βάλθηκε να διαλευκάνει γιατί ο κ. Τσίπρας κάλυψε τον κ. Βαρουφάκη: «Μάλλον φοβήθηκε ότι τον είχε καταγράψει σε μαγνητόφωνο και σου λέει, να πω τι ακριβώς συνέβη, μήπως και βγάλει καμία κασέτα» έλεγε ο πρώην υπουργός του ΠαΣοΚ. Οταν ο κ. Βαρουφάκης έμαθε τι λέει ο κ. Κρεμμαστινός, πέταξε ένα... «ανοησίες» και θέλησε να πει μια ιστορία για τα πουκάμισά του.
ΒΗΜΑτοδότης

1 σχόλιο:

  1. να πάψουμε να ασχολούμαστε με τα πουκάμισα του κάθε παπατζή που κατέστρεψε τη χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά