Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Η εφαρμογή, ανόητε

Ο πρωθυπουργός, εξήγησαν «κύκλοι του Μαξίμου», δεν προσεβλήθη από τη φράση του Σόιμπλε «είναι η εφαρμογή, ανόητε» (παράφραση του «είναι η οικονομία, ανόητε», που είπε ο Κλίντον στην πρώτη, αν δεν κάνω λάθος, προεκλογική εκστρατεία του). Είμαι βέβαιος ότι έτσι είναι – ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει πόσο χοντρόπετσος είναι. Πρόσθεσαν, όμως, ότι «ούτε η κυβέρνηση θεώρησε τη φράση προσβλητική». Αυτό δεν με πείθει καθόλου. Αλλά και τι
άλλο μπορούσαν να πουν; Προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι απλώς βρέχει...
Στ. Κασιμάτης-Καθημερινή

2 σχόλια:

  1. Αν εγώ ήμουνα στην θέση του , εν ονόματι του Ελληνικού Λαού και για την αξιοπρέπεια αυτού του ταλαίπωρου Λαού, θα του έλεγα "Υπάρχει και Δημοκρατία ρε ηλιθιε" .Μετά θα έβγαζα το μικρόφωνο και θα του το ανά στην αναπηρική καρέκλα φεύγοντας. Δεν ξέρω αν πρέπει ένας Προθυπουργος να το κάνει αλλά εγώ έτσι αισθάνομαι ότι θα έκανα βαθειά προσβεβλημένος σαν Έλληνας πολίτης. Δεν έπρεπε όμως και οι λοιποί πολιτικοί να αντιδράσουν άσχετα από τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΣΙΠΡΑς ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ.ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά