Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ 0-2


Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις στα δυο
τέρματα, που σίγουρα θα ξεχαστεί γρήγορα, το Βαθύκοιλο νίκησε τη γηπεδούχο Πελασγία με 0-2. Μετά από ένα άχαρο α ́ μέρος οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλύτερα στο β ́ μέρος και επικράτησαν της γειτονικής αντιπάλου.
Στο 22 ́ ο Λίνος βρέθηκε στον άξονα και από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Συλαίου. Στο 38 ́ ο Γερογιάκομος Γ. έβγαλε τον Παρίση σε τ-α-τ και πλάσαρε για το 0-1 σκοράροντας για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική. Στο 40 ́ ο σκόρερ διεκδίκησε και κέρδισε τη μπάλα
στην περιοχή της Πελασγίας και σούταρε για να αποκρούσει ο Κατσαούνος. Στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μπισμπιγιάννης Η. και σημείωσε το 0-2. Στο 48 ́ ο Ράπτης εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας τη μπάλα να φύγει άουτ πολύ κοντά στο δεξί δοκάρι του Συλαίου. Στο 68 ́ο Γερογιάκομος Γ. πέρασε τη μπάλα πίσω
από την άμυνα της Πελασγίας, όπου ο Μπισμπιγιάννης Ν. πλάσαρε άτσαλα στα χέρια του Κατσαούνου. Στο 86 ́ ο Κωστόπουλος Σ. με γυριστή κεφαλιά ανάγκασε τον Κατσαούνο να πεταχτεί διώχνοντας σε κόρνερ. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η ομάδα του Πελασγιακού απένειμε τιμητική πλακέτα στον Θανάση Παρίση για την προσφορά του παίρνοντας το χειροκρότημα όλων.
Διαιτητής: Ξηρομερίτης
Βοηθοί: Παπασταθόπουλος–Κολοβός
ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ: Κατσαούνος, ΚίτσιοςΓ., Παπούλιας (60 ́ Καλτσάς), Πρεμέτης, Κίτσιος Α., Τσαούσης, Λίνος (60 ́ Ζώ
τος), Κατσούρας, Μιχαηλίδης, Καραδήμος, Ράπτης (78 ́ Μάνος).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ: Συλαίος,Μέρας Π., Τσιούμας, Εγγλέζος, Μπούρχας Α., Μπισμπιγιάννης Η. (88 ́ Αργυρίου) , Μπισμπιγιάννης Ν., Σκούρας Θ. (82 ́Σκούρας Κ.), Κωστόπουλος Σ., Γερογιάκομος Γ., Παρίσης (62 ́ Γερογιάκομος Α.). 
 εφ. σέντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά