Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Βιογραφικό Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη: Κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου

Διαβάζω:
Βιογραφικό Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου:
Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,  Αστροφυσική στὸ Harvard (Master of Arts) και  Μηχανολογία στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασσαχουσέττης (ΜΙΤ).
Έχει διδακτορικές σπουδές στο κοινό πρόγραμμα Harvard και ΜΙΤ στον τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (Βιορευστοδυναμική, Μαθηματική Φυσιολογία, Αιμοδυναμική της καρδιάς και των αγγείων).
Εργάστηκε ως ερευνητής και επιστημονικός συνεργάτης στο Αγγειολογικό Εργαστήριο του New England Deaconess Hospital, στο Τμήμα Αναισθησιολογίας του Massachusetts General Hospital και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Boston Children’s Hospital. Διετέλεσε επιστημονικός σύμβουλος μεγάλων εταιρειών σε θέματα Διαστημικής Ιατρικής Τεχνολογίας.
Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού της Βοστώνης, όπου έλαβε τους τίτλους Master of Theological Studies και Master of Theology και στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου ανακηρύχθηκε διδάκτορας στον τομέα της Βιοηθικής.
Βιογραφικό Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη:

Κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου Είναι δημοσιογράφος και από το 2008 διευθυντής της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ». Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο δεύτερος λέει δεν επιτρέπει την επίσκεψη του πρώτου σε σχολείο, όπου καλέστηκε από μαθητές. Λογικό το βλέπω, για ποιο θέμα να πρωτομιλήσει ο πρώτος και τί να καταλάβει για να λογοκρίνει ο δεύτερος...
 http://infognomonpolitics.blogspot.gr/

4 σχόλια:

  1. Ο φωτισμένος ιεράρχης και ο σκοταδιστής αγράμματος υπουργός´´. Ο ελληνικός λαος έκανε την επιλογή του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΠΝΑΤΕ
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να του πεις του εμπαθη παπαρολογου συντακτη που μονο αυτος εβλεπε την καλη οικονομια της Ελλαδας χωρις ελλειμματα και χρεη που θα σωζωτανε μονο με παγωμα μισθων και συνταξεων που ελεγε και ο υπευθνος της καταστροφης που την κοπανισε 2 χρονια πριν ληξει η θητεια τηε Κυβερνησης του. Γιατι αραγε πηγε σε εκλογες αφου ητανε τοοοσο απλο να βαλει ταξη και προτιμησε να μας πεταξει στα νυχια του ''Κακου'' ΓΑΠ?? Ξερω πως να σου απαντησω εγω ο απλος πολιτης αλλα σεβομαι τον εαυτο μου. Οι αγορες ρε ξεφτερι νομιζεις οτι τρωνε σανο και δεν γνωριζουν για ολα τα κρατη που βρισκεται η οικονομια τους και ποσα χρωστανε?? Τον ΓΑΠ περιμεναν να τους τα αποκαλυψει?? Φρουτο ε! φρουτο...
    http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CE%B3%CE%B1%CF%80-%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σας !!! εύχομαι κ. διαχειριστά με κατάνυξη να πορευτείτε με τους δικούς σας, το ημεροδρόμιο *της Μεγάλης των Παθών της Εβδομάδος,Τρίτης*❕
    Συγχαρητήρια για την ανάρτηση ,όπου η αντιπαράθεση *των δύο λογισμών* στο μεγαλείο της,μπορεί να βάλει και τους δικούς μας λογισμούς σ εγρήγορση!!!
    ευχαριστώ!!!
    Σοφία Σίβυλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά