Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Η απεργία φεύγει οι δηλώσεις της Αυλωνίτου έρχονται...

Η σιωπή που επιβλήθηκε τις τελευταίες ημέρες λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ, σα να μας ξεσυνήθισε. Ξέραμε ότι δεν έχουμε να περιμένουμε εκείνες τις δηλώσεις με τις οποίες μας διασκέδαζαν κάθε μέρα ο Δημήτρης Μάρδας, ο Δημήτρης Βίτσας, η Θεανώ Φωτίου και όλοι οι υπόλοιποι κυβερνητικοί θαμώνες των τηλεοπτικών πάνελ.
Έτσι, η πρωινή δήλωση της Ελένης Αυλωνίτου στην Κοινωνία Ωρα Mega για την σωτήρια επίδραση της Ελλάδας στα οικονομικά του ΔΝΤ είχε διπλή, λυτρωτική επίδραση. Αφ’ ενός μας υπενθύμισε πως στα ανεξερεύνητα βάθη του rainforest που ονομάζεται «Σκέψη Συριζαίου Βουλευτή» όλα μπορούν να συμβαίνουν, αρκεί να
το αποφασίσει. Και αφ’ ετέρου επιβεβαίωσε ότι ο κυβερνητικός θίασος παραμένει ανεξάντλητος. Αρκεί να μην τον «φιμώνει» (σ.σ.: ή να τον «προστατεύει», εξαρτάται από πού το βλέπει κανείς) κάθε τόσο η απεργία της ΕΣΗΕΑ, δημιουργώντας μας συμπτώματα στέρησης.
protagon.gr 
Πραγματικά είναι να απορείς με την ποιότητα αυτών που στέλνει ο "πάνσοφος" λαός στη Βουλή . Αυτή η κυρία  ψηφίζει τα νομοσχέδια που αφορούν την ζωή και το μέλλον όλων μας.

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά