Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Το twitter «γλεντάει» την πρώην ΣΥΡΙΖαία ιδιοκτήτρια του City Plaza


Όλα εδώ πληρώνονται !

Απολαυστικά tweets για την αντίδραση της κυρίας Αλίκης Παπαχελά, που υποστήριξε, την κατάληψη ξενοδοχείου από αλληλέγγυους και μετά συνειδητοποίησε ότι είναι το δικό της... 

«Φωτιά» έχει πάρει το twitter από το βράδυ της Παρασκευής μετά την κατάληψη του ξενοδοχείου City Plaza, στο κέντρο της Αθήνας, από ακτιβιστές.
Στο επίκεντρο όμως των tweets δεν βρίσκεται η κίνηση των αλληλέγγυων, αλλά η αντίδραση της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου, κυρίας Αλίκης Παπαχελά, η οποία σύμφωνα με τους χρήστες, φέρεται αρχικά να είχε υποστηρίζει την κατάληψη του ξενοδοχείου, όμως όταν στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για το δικό της, αντέδρασε έντονα.
Μάλιστα όπως αφήνει να εννοηθεί από αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η ίδια παλαιότερα ήταν ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλλει ότι η κατάληψη είναι υποκινούμενη, καθώς πλέον είναι αντιΣΥΡΙΖΑ.

Το hashtag «jesuisAliki», που φτιάχτηκε για την κ. Αλίκη Παπαχελά, είναι εδώ και αρκετές ώρες πρώτο στα Greece Trends.

Τα περισσότερα σχόλια επικεντρώνονται στην αλλαγή της στάσης της και στην προτροπή της να καταλάβουν διπλανά ξενοδοχεία και όχι το δικό της...






































ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά