Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Τα μπουμπούκια όταν άνθισε ο Σύριζας



Το έχω ακούσει από δέκα τουλάχιστον διαφορετικούς ανθρώπους. Έπρεπε να γίνει κυβέρνηση ο σύριζας για να πάρουμε πρέφα ότι κι αυτοί είναι ένα κόμμα με... ταλέντα. Με βουλευτές νούμερα σκέτα. Ρε, πού τους βρήκαμε όλους αυτούς. Κάτι τέτοια.
Εγώ θα σου πω πού τους βρήκαμε. Στην κάλπη! Όλοι απ' εκεί μέσα ξετρυπώνουν. Η κουβέντα για το «μπάσιμο», τηλεφωνικά, στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια, της κυρίας Ελένης Αυλωνίτου, στα νειάτα της πρωταθλήτρια κολύμβησης, βουλευτίνα του σύριζα. Ε, θα σκέφθηκε το κορίτσι, όλοι οι περίεργοι, οι εξαντρίκ καλλιτέχνες κι όχι, βγαίνουν στην εκπομπή της κυρίας Ανίτας, γιατί όχι κι εγώ.
Φοβερά πράγματα. Να κάνει... παρέμβαση η Αυλωνίτου στην κυρία Ανίτα που ψάχνεται στην εκπομπή της ποιον να ξεβρακώσει, ποιον να γελοιοποιήσει, ποιος θα αυτογελοιοποιηθεί. Και να πει τι
η κολυμβήτρια; Ότι από στιγμή σε στιγμή τελειώνουμε την... διαπραγμάτευση.
Φοβερά πράγματα. Δικαιολογημένα στο στούντιο έπεσε το γέλοιο της αρκούδας για την κυρία βουλευτίνα, που δεν ζει στην Ελλάδα φαίνεται. Αν ζούσε τότε θα γνώριζε ότι το αξιότιμον τηλεοπτικόν κοινό, μέσα και ψηφοφόροι του Σύριζα, το τελευταίο που θα περίμεναν να ακούσουν στην εν λόγω εκπομπή, ήταν πως παίζει το σικέ ντέρμπυ της διαπραγμάτευσης.
Τι, όμως, να περιμένεις από την κυρία Αυλωνίτου η οποία είπε το φοβερό, το πιο φοβερό στα κυβερνητικά χρονικά του Σύριζα. Ότι ο Τσίπρας έσωσε την αξιοπιστία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Είπαμε. Έπρεπε να γίνει κυβέρνηση ο σύριζας για να γνωρίσουμε και τα μπουμπούκια του. Μάλιστα, κύριε. Το πέτυχε κι αυτό ο Τσίπρας. Έναν από τους στόχους του. Να γίνει πρωθυπουργός για να σώσει το ΔΝΤ. Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μας.
 http://www.apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά