Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Η πάλαι ποτέ ισχυρή περιφέρεια του ΣΥΡΙΖΑ

Σε πολλές περιοχές της Β' Αθηνών ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου ένα ζηλευτό ποσοστό που πολλές φορές ξεπερνούσε και το 42%. Αυτό όμως είναι παρελθόν, γιατί στις περιοχές αυτές, όπως Περιστέρι, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, οι συριζαίοι βουλευτές έχουν εξαφανιστεί και ο κόσμος στην πλειοψηφία του είναι οργισμένος. Οργισμένος με τα ψέματα που άκουσε και με τις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και με τους φόρους που πληρώνουν και με τον ΕΝΦΙΑ που αυξήθηκε και με τα μαγαζιά που έβαλαν λουκέτο και με την ανεργία που αυξήθηκε. Οι βουλευτές και τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος θεωρούνται όπου κι αν εμφανιστούν ανεπιθύμητοι. Ενας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που τόλμησε την περασμένη εβδομάδα να επισκεφθεί καφενεία και χώρους δουλειάς στο Περιστέρι, έλεγε σε συναδέλφους του βουλευτές στο καφενείο της Βουλής ότι το μόνο που βρήκε ήταν δυσαρεστημένους ψηφοφόρους που του δήλωναν... κοψοχέρηδες!
Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει... Αριστερά
Η οργή του κόσμου για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Τσίπρα άρχισε μέρα με τη μέρα να γίνεται πιο αισθητή ακόμα και στο Μέγαρο Μαξίμου. Αφήστε που, όπως μου έλεγε φίλος μου γιατρός, ορισμένοι θυμήθηκαν το πάλαι ποτέ σύνθημα του «Αλλαγής» του Ανδρέα Παπανδρέου, «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» και το μετέτρεψαν στο «ο λαός δεν ξεχνά τη σημαίνει... Αριστερά». Ετσι θα λένε όταν και όποτε οι λεγόμενοι αριστεροί χάσουν την εξουσία.
BHMAτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά