Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Αήθης επίθεση και απίστευτη χυδαιότητα Καμμένου κατά Γεννηματά!

Φαίνεται πως ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής αντιπαράθεσης ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, που έδωσε συνέχεια στην κόντρα που είχε χθες με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, επιλέγοντας να «εκτοξεύσει» χυδαιότητες μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Και αν το «τιτίβισμά» του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θεωρείται… light και μέσα στα όρια(;), αυτό για την κα Γεννηματά και την ασθένεια με την οποία πάλεψε για χρόνια, ξεπερνά κάθε όριο. «Μετά την φυλάκιση του εξάμηνου Κυριάκου η Φώφη θα αποκαλύψει ότι την υποχρέωσαν σε αναγκαστική αναπηρική σύνταξη», έγραψε στο twitter.
Σημειώνεται ότι χθες στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι
και ο ίδιος ήταν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών, ενώ η κα Γεννηματά είχε χτυπηθεί από καρκίνο πριν από λίγα χρόνια και είχε δώσει μεγάλη μάχη για να την υπερνικήσει την ασθένεια, για την οποία έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της.
Ακόμη πάντως δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το σχόλιο το έκανε ο ίδιος ο κ. Καμμένος ή κάποιος συνεργάτης του που διαχειρίζεται τον λογαριασμό του στο twitter, ωστόσο σε κάθε περίπτωση πρόκειται για «χοντράδα» και «χτύπημα κάτω από τη ζώνη» εκ μέρους του κ. Καμμένου, που έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων και σίγουρα θα έχει και συνέχεια…
 http://thecaller.gr

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά