Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Βασίλης Λεβέντης, το δακρυσμένο δεκανίκι της κυβέρνησης αξίζει ένα κομματάκι εξουσίας

Στις μεθεπόμενες εκλογές και όχι στις επόμενες εκλογές θα ενεργοποιηθεί τελικά η βόμβα της απλής αναλογικής στο πολιτικό σύστημα καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν κατάφερε να γοητεύσει 200 βουλευτές.
Κατάφερε να γοητεύσει όμως τον Βασίλη τον Λεβέντη, ο οποίος φυσικά δεν παρέλειψε να δακρύσει για ακόμα μια φορά, ίσως γιατί ήταν η πρώτη φορά που το κόμμα του επιβεβαίωσε ότι αποτελεί (κυκλοθυμικό) δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τον προηγούμενο καιρό, ο Βασίλης Λεβέντης όχι μόνο έκανε τη βρώμικη δουλειά ασχολούμενος όλη μέρα με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι αλλά

επιχειρηματολόγησε μάλιστα και υπέρ της διατήρησης(!!!!) των μεγάλων εκλογικών περιφερειών, με το φοβερό επιχείρημα ότι δεν μπορεί να περιμένει ως πολιτικός αρχηγός μέχρι την επομένη των εκλογών να μάθει που εκλέγει βουλευτή.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα της ανταμοιβής για τον πρώην καναλάρχη. Ίσως αν γίνει υπουργός να ξεσπάει σε κλάματα λιγότερο συχνά, ίσως να μην έχει τόσο χρόνο να παρελαύνει από κάθε κανάλι της χώρας. Ίσως ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μας από τον Παΐσιο του πολιτικού συστήματος. 

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά