Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

«Πάρτι» στο Twitter με την αφίσα-ανάρτηση Top Gun του Καμμένου

Καυστικά σχόλια, έντονη κριτική και αρκετές δόσεις χιούμορ έχει προκαλέσει μια ανάρτηση στο Twitter την οποία φέρεται να έχει κάνει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμενος από τον προσωπικό του λογαριασμό και στην οποία απεικονίζεται στην αφίσα της ταινίας Top Gun ο ιδιος και ο Αλεξης Τσίπρας στη θέση των κανονικών πρωταγωνιστών της ταινίας.
Η επίμαχη ανάρτηση έχει διαγραφεί από τον λογαριασμό του κ. Καμμένου ενώ ο ιδίος ούτε την έχει διαψεύσει, ούτε και έχει καταγγείλλει ότι έπεσε θύμα επιτήδειων τρολ ή χάκερ. Αυτό ωστόσο δεν έχει εμποδίσει τους χρήστες του Twitter να τη σχολιάσουν.
«Υπουργός Άμυνας ο Καμμένος ο Παναγιώτης σε χώρα που ευτυχώς δεν διαθέτει κουμπιά πυρηνικά» γράφει ένας χρήστης την ώρα που ένας άλλος σημειώνει ότι ο υπ. Άμυνας «θα εισηγηθεί την υποχρεωτική εκπαίδευση πάνω στο photoshop σε όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων». Άλλοι δε γράφουν ότι μπορεί σε λίγο να ανεβάσει και κανένα αμυντικό σχέδιο.
Δείτε μερικά από τα πιο απολαυστικά tweet:














1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά