Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Έκρηξη οργής από τον Ντίνο Καρύδη: Μου μείωσαν τη σύνταξη 50% !

Η αμήχανη στιγμή που ανακαλύπτεις πως τελικά η ψήφος όντως έχει συνέπειες. 

Με ανάρτηση που έκανε ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε το σοκ του, όταν αντίκρισε την «κομμένη» του σύνταξη - Οι χρήστες του Twitter δεν συμμερίστηκαν τον πόνο του και θυμήθηκαν την εποχή που δήλωνε ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Ειπώθηκε από το πρωί, πως σήμερα είναι η μέρα, που οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, των δήμων, της ιδιωτικής εκπαίδευσης και των τραπεζών, παθαίνουν σοκ, ο ένας μετά τον άλλο, καθώς βλέπουν τις συντάξεις τους μειωμένες κατά 10% μέσο όρο.
Αν και το «ψαλίδι» ή μάλλον το... τσεκούρι αναμένεται να πέσει βαρύτερο το Σεπτέμβρη, όταν και οι συνταξιούχοι θα πρέπει να περιμένουν μείωση της τάξης του 40%, ο γνωστός ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που αναθεμάτισαν την ώρα και τη στιγμή που πήγαν στο ATM.
Όπως κοινοποίησε σε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο ηθοποιός, είδε τη σύνταξή του, όχι απλά μειωμένη, αλλά πετσοκομμένη, κατά 50% και όπως σχολίασε, η σύνταξη που πήρε τον Αύγουστο, είναι «χαμηλότερη κι από το ενοίκιο» που πληρώνει!




Αντιδράσεις των «Τουιτεράδων»

Μπορεί όμως ο Ντίνος Καρύδης να υπέστη ένα μεγαλοπρεπέστατο σοκ, οι χρήστες του Twitter δεν στάθηκαν τόσο μεγαλόψυχοι και θυμήθηκαν την περίοδο που ο γνωστός ηθοποιός συμμετείχε στην εκστρατεία υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ:



Στάθηκαν λοιπόν σε αυτό το τουιτ, και τα καυστικά σχόλια... έδωσαν και πήραν:



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Καταλάβατε τι κανει ο ασικης ο ντερμπεντέρης ο Θ.Μαυριδης ο Δημοσιογράφος με το αρθρο του?? Αφου παραδέχεται τις μεγαλες ευθύνες Καραμανλη για την τραγικη κατασταση που εφερε η διακυβερνηση του την Ελληνικη οικονομια, μας πετα και ένα πονηρο''αλλα και..οι τραγικες επιλογες Παπανδρεου'' χωρις να μας αναλυει τις μη τραγικες επιλογες που επρεπε να ειχε κανει, μας πλασαρει τον μεγαο ηγετη για μελλοντικο σωτηρα. Τι να πεις....

    http://nonews-news.blogspot.gr/2016/08/blog-post_318.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά