Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Άγονη γραμμή και κουτόχορτο

Ο χαρακτηρισμός της «άγονης γραμμής» που αποδόθηκε απο τον Πρωθυπουργό για την Πάρο αποτελεί ένδειξη των σημείων των καιρών.

Οι φανφαρισμοί, οι εύκολες δηλώσεις και η λάσπη χαρακτηρίζουν εδώ και καιρό τον λόγο των κυβερνώντων. Άλλωστε όσες περισσότερες φορές επαναλάβουν κάτι, τόσο περισσότερο κολλάει και γίνεται πιστευτό.

Άγονη γραμμή (sic) η Πάρος. Το ότι έχει καθημερινή και πολλαπλή σύνδεση με δυο τουλάχιστον κυρία λιμάνια είναι κάτι που ο Πρωθυπουργός αμελεί - μάλλον δεν τον πληροφόρησαν για τον αριθμό των παραθεριστών που κάθε καλοκαίρι πηγαίνει στο νησί. Τι να πουν όμως οι κάτοικοι των πραγματικών άγονων γραμμών, όπως η Κάσος και το Αγαθονήσι. Γνωρίζουν οι κυβερνώντες τα προβλήματα τους; Ας περάσουν λίγες ημέρες στο Αγαθονήσι...


Διαπλεκόμενοι και φοροφυγάδες (sic). Στην μια πλευρά της διαπλοκής πάντα βρίσκεται η πολιτική εξουσία. Η κυρία Π. Μπαζιάνα θα είχε ποτέ αυτή την μεταχείριση εάν δεν ήταν σύντροφος του Πρωθυπουργού; Ο κ.Καρανίκας; Η ανήψια του κ. Πολάκη; Παραθεριστικά σπίτια; Παραχώρηση έργων σε κουμπάρους; Όταν τα δικαστήρια διαψεύδουν πανηγυρικά τις επίσημες δηλώσεις και τα παπαγαλάκια της Κυβέρνησης που παραπληροφορούσαν και λοιδορούσαν επικρατεί σιωπή.

Προφανώς για τους κυβερνώντες οι πολίτες τρώνε κουτόχορτο.
ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά