Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Η «Κόζα Νόστρα» του Μαξίμου

Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ κατάλαβε ότι πλησιάζει την εξουσία, και αμέσως μετά που εισέβαλε στο Μέγαρο Μαξίμου, χάρη στην ευγενική χορηγία του... 20% των Ελλήνων ψηφοφόρων, εκπόνησε ένα σχέδιο.
Η βασική στόχευση ήταν πώς θα παραμείνει για χρόνια στο γκουβέρνο, πατώντας επί πτωμάτων. Έρποντας η Αριστερά έφτασε μέχρι την Ηρώδου Αττικού , σιγά τώρα μην αφήσει να της ξεφύγει η εξουσία. Υπήρχαν βεβαίως πολλά πρόσωπα να την διδάξουν αυτήν την «άδολη» Αριστερά πώς θα παίξει βρώμικα παιχνίδια.
Ένας... Παππάς χρειαζόταν για να φτιάξει την ομάδα του Μαξίμου, αποτελούμενη κατά κύριο λόγο από πειναλέους ψευτοαριστερούς και πρασινοφρουρούς που ήξεραν πώς να φάνε όλο το βάζο με το μέλι χωρίς να λερώσουν ούτε δαχτυλάκι.
Έτσι λοιπόν στην παρέα εντάχθηκε ο Σπίρτζης, ο Κουρουμπλής, οι άνθρωποι του Άκη που δρουν αφανώς και
ορισμένοι «ταλιμπάν» βουλευτές και στελέχη που δρουν με απόλυτη αφοσίωση, στα όρια του σκύλου που ακούει τις εντολές του αφεντικού και φέρνει το κοκαλάκι μόλις του το ζητήσουν.
Υπάρχουν πολλοί φανατικοί Συριζαίοι που παίζουν σκληρό παιχνίδι, υπό την καθοδήγηση του μέγιστου Παππά για τον οποίον μπορείς πολλά να πεις, αλλά το κυριότερο ότι είναι έξυπνος, μακιαβελικός, σκληρός και καλός... διαπραγματευτής. Άλλωστε, τον γνωρίζουν καλά οι επιχειρηματίες και οι λοιποί νταβατζήδες με τους οποίους συνομιλούσε πριν και μετά την άνοδο στην εξουσία. Στελέχη όπως ο Κρέτσος, η Σβίγκου, ο Ζαχαριάδης και βουλευτές όπως η Φωτίου, ο Μπάρκας, ο Βερναρδάκης, ο Φίλης, ο Σκουρλέτης και βεβαίως ο τζάμπα μάγκας Πολάκης και η... αρχισυντάκτρια Όλγα Γεροβασίλη.
Υπάρχουν και οι αφανείς... ήρωες της παρέας του Μαξίμου που κανονίζουν τα νομικά, τις παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, την εμπλοκή της αστυνομίας όπου χρειάζεται ή της ΕΥΠ μέσω του Γ. Ρουμπάτη. Ειδικά στο πώς η δικαιοσύνη θα γίνει το μακρύ χέρι της εξουσίας υπάρχουν αρκετοί, όπως ο υπουργός Ν. Παρασκευόπουλος, ο καραμανλικός Μίμης Παπαγγελόπουλος κλπ.
Όλοι αυτοί, με ενορχηστρωτή τον Παππά και βεβαίως μέγιστο αφεντικό τον Αλέξη, είναι που αποφασίζουν πώς θα είναι η γραμμή της κυβέρνησης, ποιους θα χτυπήσουν, πώς θα αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, πώς θα στήσουν παγίδες για τους αντιπάλους ή πώς θα οδηγήσουν τα «πληρωμένα» troll του διαδικτύου μέσα κι έξω από τα υπόγεια του Μαξίμου.
Κάποτε οι ίδιοι μιλούσαν για γαλάζια troll, για μονταζιέρες και πιθανότατα να είχαν δίκιο σε πολλά. Όμως, αυτό που συμβαίνει τώρα δεν έχει κανένα προηγούμενο. Η χούντα της Αριστεράς έχει μαζέψει όλα αυτά τα καλόπαιδα, φανατίζει τους οπαδούς της, δημιουργεί συνθήκες εμφυλίου πολέμου διχάζοντας τον ελληνικό λαό. Χρησιμοποιεί ανοίκειες επιθέσεις, χειραγωγεί τη δικαιοσύνη, στήνει βρόμικα παιχνίδια με «φιλικούς» ακόμη επιχειρηματίες και συναντάται με νταβατζήδες τις νυκτερινές ώρες πίνοντας ουισκάκια και μοιράζοντας την πίτα.
Θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν στην εξουσία. Θα πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, θα τσακίσουν τις γυναίκες τους και θα διαβάλουν τα παιδιά τους, θα στοχοποιήσουν όποιους σοβαρούς ανθρώπους μπόρεσε και κράτησε αυτή η χώρα. Θα κυνηγήσουν δικαστές που δεν συμμορφώνονται στις υποδείξεις, θα απειλήσουν... αντικαθεστωτικούς δημοσιογράφους, θα χρησιμοποιήσουν κάθε λέξη λαϊκισμού για να εξευτελίσουν θεσμούς, ιδέες, κατακτήσεις δεκαετιών. Θα τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο αρκεί να κρατηθούν όσο βλέπουν ότι πέφτουν. Ο κ. Τσίπρας δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την παρέα του Μαξίμου και τα βρώμικα παιχνίδια που παίζει. Μαζί με τον Παππά και τα λοιπά παπαδοπαίδια θα πληρώσουν κάποια στιγμή γιατί έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε Βενεζουέλα.
Οι προκλητικές, παράνομες και πέραν πάσης λογικής παρεμβάσεις τους σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής και στη δικαστική εξουσία, είναι η αρχή του τέλους τους. Όσο βλέπουν ότι χάνονται τόσο θα γίνονται και πιο επικίνδυνοι. Όμως, η ώρα του τελικού ξεκαθαρίσματος έφτασε.
 http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά