Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Κοροϊδία με... αριστερή ευαισθησία

Δύο γεγονότα που έγιναν σήμερα αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά ότι έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση... Δελφινάριο. Με ένα καραβάνι ατάκτων που όχι μόνο άλλα λένε κι άλλα κάνουν, αλλά που μας κοροϊδεύουν με... αριστερή ευαισθησία.
Η υπόθεση της ψήφισης του νόμου για το Ελληνικό είναι η πεμπτουσία της πολιτικής και οικονομικής απάτης του ΣΥΡΙΖΑ. Οι άνθρωποι που έκαναν διαδηλώσεις κατά της επένδυσης, κατηγορούσαν τον Σαμαρά ότι ξεπουλά την έκταση, ήθελαν να φτιάξουν... λαχανόκηπους στην περιοχή έφεραν τώρα στη Βουλή και υποστηρίζουν με θέρμη το νομοσχέδιο.
Έχουν γίνει πιο φανατικοί από όλους για να προχωρήσει η επένδυση. Αλλά γι' αυτή τους την ξεφτίλα έχουμε γράψει κι άλλες φορές. Η ντροπή της Αριστεράς είναι άλλη και δείχνει πως ο...
σανός που τάιζαν τον κόσμο δεν τελειώνει ποτέ.
Είναι αυτός ο τύπος που γαλούχησε τον Τσίπρα με τις αρχές του Μαρξισμού, ο Μπαλτάς στη Βουλή και υπερασπίζεται τη σύμβαση. Και λέει απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος από το πρωί τους έχει πάρει αμπάριζα: «Για την σύμβαση του Ελληνικού δεν υπάρχει αντίφαση με όσα λέγαμε, τουλάχιστον με την μορφή της αντίφασης που εσείς μας είπατε εδώ. Εμείς επειδή έχουμε σταθερές αξίες και αρχές, μπορέσαμε να προβαίνουμε και να κάνουμε πολλά, όπως και τώρα που αλλάζουμε τη συμφωνία που παραλάβαμε από εσάς. Εμείς θα τιμήσουμε τις υπογραφές μας και όταν στο δρόμο προς τον σοσιαλισμό δυναμώσουμε τότε θα τα πάρουμε πίσω».
Ακούστε και γελάστε. Ο άνθρωπος που σιχαίνεται την αριστεία λέει ότι μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ δυναμώσει στο δρόμο προς τον σοσιαλισμό θα πάρουμε πίσω το Ελληνικό. Και δεν τον πετάνε έξω από τη Βουλή με τις ανοησίες που λέει. Γελάει ο κόσμος με έναν ακόμη υπουργό που κλαίει αλλά που λέει ότι «πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά μας θα 'νε».
Και πάμε στο δεύτερο περιστατικό. Αμυγδαλέζα. Θυμάστε πώς ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε την Αμυγδαλέζα με ταρατατζούμ δήθεν προοδευτικής ευαισθησίας; Έβγαλε τους μετανάστες έξω, τους άφησε στην Αθήνα ελεύθερους κι έκλεισε το... Γκουαντάναμο της δεξιάς όπως έλεγαν τότε. Και ξαφνικά σήμερα βλέπουμε τον Τόσκα να επιθεωρεί την Αμυγδαλέζα γιατί θα ανοίξει ξανά να υποδεχθεί μετανάστες. Έβαλαν μια τσουλήθρα για τα παιδιά, έβαλαν wi - fi παντού, έβαψαν και τους τοίχους και τώρα λένε ότι είναι... άλλη Αμυγδαλέζα, όχι σαν την προηγούμενη. «θα φροντίσουμε να είναι καλύτερη», λέει η τουρίστρια της κυβέρνησης κυρία Τασία.
Κι έτσι νομίζουν ότι βαφτίζουν την... αριστερή ψυχούλα τους και την καθαρίζουν από τα... δεξιά πράγματα που καλούνται να κάνουν.
Βρε δεν ντρέπεστε υποκριτές και Φαρισαίοι; Βρε δεν έχετε λίγο φιλότιμο να μας απαλλάξετε από την παρουσία σας;
antinews.gr

2 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΨΑΧΝΑ ΕΝΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΝΑΜΕ
    ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω οτι κάνουμε ενα σοβαρό λάθος οταν αναφερόμαστε στο ΣΥΡΙΖΑ ως αριστερό κόμμα και κατα επέκταση όλη η αναλυση και η επιχειρηματολογία στηρίζεται σε αυτη την υπόθεση. Η άποψη μου ειναι οτι πρόκειται για ενα λαϊκίστικο κόμμα το οποίο δεν διέπεται απο πολιτικές αρχές γιατι ο λαϊκισμός εφαρμόζεται απο την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερα γιαυτο βλέπουμε στοιχεία νεοφιλευθερισμού η καθεστωτικων αντιλήψεων στη πολιτική του. Ο λαϊκισμός σημερα εχει κάνει έντονη τη παρουσια του στο κόσμο και ιδιαιτερα στην Ευρωπη ( ακολουθεί και η Αμερική με τον Τραμπ), γιατι στηρίζεται στο φόβο και εξαθλίωση των λαών. Οι λύσεις δεν ειναι εύκολες, αλλα σίγουρα ο λαϊκισμός ειναι καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά