Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν η Αυγή με διευθυντή τον Φίλη έλεγε χοντρούς Βενιζέλο και Πάγκαλο

Ο Νίκος Φίλης είναι ο άνθρωπος ο οποίος σήμερα διαμαρτύρεται ότι κάποιοι τον στοχοποιούν και τον λένε χοντρό και απαίδευτο. Φαίνεται όμως πως ξέχασε όσα έγραφε η Αυγή με διευθυντή τον ίδιο για τον Πάγκαλο και τον Βενιζέλο.

Ο Θ. Πάγκαλος μάλιστα είχε αντιδράσει τότε εναντίον του Ν. Φίλη, γράφοντας «είναι αστείο να είσαι ο Φίλης και να λες κάποιον άλλο χοντρό».

Δείτε τα δημοσιεύματα:

Το δημοσίευμα για τον Βενιζέλο (ολόκληρο εδώ)

benizelos

Και για τον Πάγκαλο (ολόκληρο εδώ)

pagkalos

Ο Θ. Πάγκαλος μάλιστα με άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα είχε αντιδράσει τότε εναντίον του κ, Φίλη, γράφοντας είναι αστείο να είσαι ο Φίλης και να λες κάποιον άλλο χοντρό. Έγραφε χαρακτηριστικά:

«Σωρηδόν έπεφταν οι χαρακτηρισμοί, παρομοιάζοντάς με με κάποιο ευτραφές ζώο, κάθε φορά που αποτολμούσα οποιαδήποτε κριτική του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ ή των προκατόχων του. Πρωταθλητής της κριτικής αυτού του είδους ήταν η εφημερίδα της πεφωτισμένης αριστεράς ΑΥΓΗ. Και βεβαίως αυτό δεν μπορούσε παρά να έχει την έγκριση του τότε διευθυντή της κ. Φίλη. Έχετε δει ποτέ τον κ. Φίλη σε φωτογραφία; Είναι λάθος, βέβαια, να κάνεις κριτική σε κάποιον με αφορμή το σωματότυπό του. Όμως το λάθος αποκτά εκ των πραγμάτων κωμική διάσταση όταν είσαι ο Φίλης και αποκαλείς κάποιον άλλον χοντρό»

 https://omadaalithias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Πελασγία από ψηλά