Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν η Αυγή με διευθυντή τον Φίλη έλεγε χοντρούς Βενιζέλο και Πάγκαλο

Ο Νίκος Φίλης είναι ο άνθρωπος ο οποίος σήμερα διαμαρτύρεται ότι κάποιοι τον στοχοποιούν και τον λένε χοντρό και απαίδευτο. Φαίνεται όμως πως ξέχασε όσα έγραφε η Αυγή με διευθυντή τον ίδιο για τον Πάγκαλο και τον Βενιζέλο.

Ο Θ. Πάγκαλος μάλιστα είχε αντιδράσει τότε εναντίον του Ν. Φίλη, γράφοντας «είναι αστείο να είσαι ο Φίλης και να λες κάποιον άλλο χοντρό».

Δείτε τα δημοσιεύματα:

Το δημοσίευμα για τον Βενιζέλο (ολόκληρο εδώ)

benizelos

Και για τον Πάγκαλο (ολόκληρο εδώ)

pagkalos

Ο Θ. Πάγκαλος μάλιστα με άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα είχε αντιδράσει τότε εναντίον του κ, Φίλη, γράφοντας είναι αστείο να είσαι ο Φίλης και να λες κάποιον άλλο χοντρό. Έγραφε χαρακτηριστικά:

«Σωρηδόν έπεφταν οι χαρακτηρισμοί, παρομοιάζοντάς με με κάποιο ευτραφές ζώο, κάθε φορά που αποτολμούσα οποιαδήποτε κριτική του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ ή των προκατόχων του. Πρωταθλητής της κριτικής αυτού του είδους ήταν η εφημερίδα της πεφωτισμένης αριστεράς ΑΥΓΗ. Και βεβαίως αυτό δεν μπορούσε παρά να έχει την έγκριση του τότε διευθυντή της κ. Φίλη. Έχετε δει ποτέ τον κ. Φίλη σε φωτογραφία; Είναι λάθος, βέβαια, να κάνεις κριτική σε κάποιον με αφορμή το σωματότυπό του. Όμως το λάθος αποκτά εκ των πραγμάτων κωμική διάσταση όταν είσαι ο Φίλης και αποκαλείς κάποιον άλλον χοντρό»

 https://omadaalithias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά