Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Μόνος του ο Κυριάκος πείθει, το πρόβλημα είναι τα γαλάζια πιράνχας στα τηλεπαράθυρα

Μετά από αρκετούς μήνες πολιτικής αμηχανίας και διαφόρων άτυχων επιλογών, όπως το αίτημα για πρόωρες εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν χθες αρκετά ουσιαστικός, σε συνέντευξη του στον Αλέξη Παπαχελά για το ΣΚΑΙ.
Είναι ίσως η πρώτη φορά στα χρόνια της κρίσης που ένας αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επαναλαμβάνει τόσες φορές ότι δεν επιθυμεί να πέσει στην παγίδα διατύπωσης υποσχέσεων που δεν μπορεί να υλοποιήσει. Ακόμα και ως προς τον ΕΝΦΙΑ, δεσμεύτηκε για μείωση του κατά 30% σε βάθος διετίας κι όχι για πλήρη κατάργηση του, συμπληρώνοντας ότι τα χρήματα θα βρεθούν από την περικοπή δημοσίων δαπανών. Δεν είπε ότι θα πέσουν από τον ουρανό λόγω κάποιας τσαμπουκαλίδικης διαπραγμάτευσης.
Ακόμα κι ως προς το ζήτημα που έχει προκύψει με την

ΕΛΣΤΑΤ και το έλλειμμα του 2009, ο κ. Μητσοτάκης ναι μεν δεν τόλμησε να πει ξεκάθαρα ότι όλο αυτό είναι μια μπούρδα αλλά από την άλλη απέφυγε να υιοθετήσει τις ανοησίες του καραμανλικού μπλοκ. Αφού έκανε το κομματικό του καθήκον ρίχνοντας όλες τις ευθύνες στον Γιώργο Παπανδρέου, συμπλήρωσε ότι αυτό δεν αρκεί από μόνο του για να εξηγήσει την είσοδο της χώρας στα Μνημόνια κι ότι υπάρχουν «συλλογικές ευθύνες».
Εκεί που εκτιμώ ότι ξανά δεν έπεισε είναι στα περί ανανέωσης της φοβερά φθαρμένης Νέας Δημοκρατίας, καθώς ανέφερε ότι υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, κάτι που μέχρι στιγμής δεν προκύπτει από πουθενά. Πολύ σωστά σχολίασε ο Αλέξης Παπαχελάς ότι προς το παρόν βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα.

Συνολικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θύμισε χθες τον...Κυριάκο Μητσοτάκη που γενναία κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία. Το μεγάλο πρόβλημα όμως της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παραμένει και δεν είναι άλλο από το φτωχό και αναξιόπιστο πολιτικό προσωπικό της.

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά εξουσιομανή γαλάζια πιράνχας που σε κάθε τηλεοπτικό πάνελ προσβάλλουν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού με το να υποστηρίζουν ότι μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 η Ελλάδα ήταν...Ελβετία. Αν αυτά κάτσουν στην άκρη και αντικατασταθούν από κανονικούς ανθρώπους που αφουγκράζονται την ελληνική κοινωνία, τότε το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πράγματι μεγάλο. 

parapolitiki.com

4 σχόλια:

  1. Η εμφανιση του ηταν αποκαρδιωτικη!
    Θυμιζε αξιολυπητον πολιτικο ανδρα που ταχε χαμενα, λιγο πριν το χτυπημα της λυπετερης ασθενειας του Αλτσχαινερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλτσχάιμερ λέγεται η ασθένεια αγαπητέ μου.
    Ίδιοι ο αρχηγός σας ο Αλέξης στην αγραμματοσύνη.
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την ορθογραφια μου εχεις απολυτα δικαιο!
    Αφου περα απο αυτο ομως δεν εχεις να πεις καποια αλλη γνωμη, φαινεσαι να συμφωνεις μαζι μου για την εντυπωση του βουτηροπεπε, του Κουλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου ποσώς με ενδιαφέρει ο Κούλης όπως λες ή ο Αλέξης.
    Και οι δυο έχουν ήδη καταστρέψει την πατρίδα μου.
    Το μόνο που θέλω είναι να τους δω να πληρώνουν για τις πράξεις τους, ειδικό δικαστήριο και σύντομα.
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά