Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

«Ξέσπασμα» Αλαβάνου κατά Τσίπρα! «Άνανδρη και χυδαία η στάση του- Eίναι ικανός για όλα!»

Ως «άνανδρη» και «χυδαία» χαρακτήρισε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος τη στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα απέναντι στους συνταξιούχους χθες το μεσημέρι στην Ηρώδου Αττικού, όπου ΜΑΤ ψέκασαν συνταξιούχους.

«Έγινε αυτό με τους συνταξιούχους στην Ηρώδου του Αττικού. Ζήτα συγγνώμη. Αν νομίζεις ότι φταίει κάποιος συνεργάτης σου, πάρε μέτρα, μην προσπαθείς να την κοπανήσεις», επεσήμανε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β’, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89.
«Γενικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, αριστερά χημικά έχουμε, αριστερή εκποίηση της δημόσιας ιδιοκτησίας, αριστερό μνημόνιο έχουμε. Μου θυμίζει έναν που έχει
διατελέσει μία δολοφονική πράξη, υπάρχουν μάρτυρες που τον έχουν δει και λέει στο δικαστήριο ότι είναι αθώος. Το ότι λέει πως είναι Αριστερός ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν τον δολοφόνο, τον σίριαλ κίλερ, που λέει ότι είναι αθώος. Όποιος θέλει τον πιστεύει. Κάνει ζημιά στην ίδια την Αριστερά. Αν ήμουν νέος θα έλεγα «Θεέ μου μακριά από αυτούς». Όλοι εφαρμόζουν την ίδια πολιτική αυτοί λένε και ψέματα. Ο Σαμαράς είπε ότι θα εφαρμόσει τα μνημόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε με δημοψηφίσματα και μαγκιές», κατέληξε ο κ. Αλαβάνος.
 http://thecaller.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ
    ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά