Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ο καναλάρχης με την Porsche και ο φίλος του

Ο Γιάννης Καραγεώργης, 65 χρόνων, που δήλωνε εφοπλιστής, έκανε το τελευταίο διάστημα αισθητή την παρουσία του στον χώρο των Media με δύο τρόπους. Πρώτον, αγόραζε διαρκώς περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, τους οποίους ενέταξε στον Ομιλο Ιδιοκτησίας του, τον Hellas Net, και δεύτερον, διατηρεί φιλία με τον ανεξάρτητο βουλευτή (πρώην νεοδημοκράτη, εν συνεχεία με τους ΑΝΕΛ) και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής που ασχολείται με τα δάνεια των ΜΜΕ και των πολιτικών κομμάτων Νίκο Νικολόπουλο (φωτογραφία). Είναι τόσο ισχυρή η φιλία τους που κάνουν μαζί βόλτες στην Πάτρα με την Porsche cabrio του καναλάρχη. Βεβαίως ήρθε κάποια στιγμή η ώρα της αλήθειας. Το πρωί της Πέμπτης άνδρες της
Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής συνέλαβαν τον καναλάρχη-εφοπλιστή, ο οποίος για να γλιτώσει το κελί δήλωσε άρρωστος και νοσηλεύεται τώρα φρουρούμενος στο Ασκληπιείο Βούλας. Της συλλήψεώς του είχε προηγηθεί η έκδοση διεθνούς εντάλματος από τις ολλανδικές αρχές για (προσέξτε τις κατηγορίες): απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση. Εδώ όμως θέλω να σημειώσω και κάτι. Οταν η στήλη αυτή αποκάλυψε τις βόλτες του κ. Νικολόπουλου με τον καναλάρχη και την Porsche του, ο κ. Νικολόπουλος έστειλε μια μακροσκελή επιστολή (την οποία και δημοσίευσα) με την οποία έλεγε ότι τα γράφω όλα αυτά επειδή ζηλεύω που δεν έχω... Porsche. Τώρα ας εξηγήσει (κυρίως στην Εξεταστική Επιτροπή, όπου μετέχει) τις σχέσεις του με τον κατηγορούμενο και για πλαστογραφία στενό του φίλο εφοπλιστή-καναλάρχη.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά