Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ορθοδοντικό ιατρείο στην Στυλίδα

Ορθοδοντικό ιατρείο ξεκίνησε την λειτουργία του στην πόλη της Στυλίδας  συγκεκριμένα  επί της οδού Κωστορίζου 8.
 Ένα σύγχρονο ιατρείο σχεδιασμένο με άρτιο τρόπο και με υψηλή αισθητική. Παρέχει υπηρεσίες για όλες τις ορθοδοντικές παθήσεις ενηλίκων και παίδων.
Το ιατρείο λειτουργεί η ιατρός ορθοδοντικός Λύδια Σχορετσανίτη  που έχει ως στόχο της την παροχή ιατρικών ορθοδοντικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, υπεύθυνα και καταρτισμένα, με στόχο την
πρόληψη και αντιμετώπιση των Ορθοδοντικών περιπτώσεων.

                                            ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Η Λύδια Σχορετσανίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Στυλίδα.
Το 2004 αποφοίτησε από το Λύκειο Στυλίδας και ξεκίνησε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) από όπου και πήρε το πτυχίο της το 2009.
Έκτοτε, εργάστηκε ως χειρουργός οδοντίατρος στη Αθήνα ενώ παράλληλα συνέχισε τις σπουδές στο ΕΚΠΑ σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Ειδικεύτηκε στα Οδοντιατρικά Βιοϋλικά (2010-2012), όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τη μελέτη και την έρευνα πάνω στα υλικά που χρησιμοποιούνται στην Ορθοδοντική θεραπεία. Τα χρόνια 2012-2015 ειδικεύτηκε στην Ορθοδοντική του ΕΚΠΑ από όπου και αποφοίτησε με «Άριστα».
Καθ’όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομία της, έχει λάβει μέρος και παρουσιάσει εργασίες της σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και πλέον παραμένει στο

Πανεπιστήμιο με την ιδιότητα του Επιστημονικού Συνεργάτη.
Από την άνοιξη του 2016 λειτουργεί  το ιδιωτικό της ορθοδοντικό ιατρείο στο κέντρο της Στυλίδας και μοιράζει τώρα τον επαγγελματικό της χρόνο ανάμεσα σε αυτό και την κλινική με την οποία συνεργάζεται στην  Αθήνα.


Source: http://www.alimosonline.gr/11194-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%82


Source: http://www.alimosonline.gr/10059-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%82

1 σχόλιο:

  1. Ευχές μας να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά σου, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Με πολλή αγάπη, Δημήτρης και Βάσω Τράντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά