Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ποιος Τσίπρας; Ο Καμμένος κυβερνά!

Η αποπομπή του κ. Φίλη από το Υπουργείο Παιδείας και η ανάθεση καθηκόντων υφυπουργού στον κ. Ζουράρη, σε συνδυασμό με την ενίσχυση των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, ανέδειξαν σε πρωταγωνιστικό πρόσωπο τον αγαπημένο ακροδεξιό σύμμαχο της ριζοσπαστικής κυβέρνησης Πάνο Καμμένο.

Η εξαμβλωματική συμμαχία των ριζοσπαστών αριστερών με τους εθνικιστές ακροδεξιούς φαίνεται πώς με ευθύνη και πρωτοβουλία του κ. Τσίπρα, περνά σε μια νέα φάση, όπου οι ΑΝΕΛ δείχνουν να παίρνουν πάνω τους το κυβερνητικό παιχνίδι και οι του ΣΥΡΙΖΑ να καταχειροκροτούν από τα έδρανα της Βουλής την αντίσταση που θα προβάλλει ο  Καμμένος, υπερασπιζόμενος τις νέες κωλοτούμπες της κυβέρνησης, ξεκινώντας από τα …
εργασιακά (άλλη μία «κόκκινη γραμμή»).
Είναι προφανές ότι αυτό το δύσκολο για την κυβέρνηση διάστημα το διαχειρίζεται πλέον ο Καμμένος ο οποίος προκλητικά επιβάλλει την πολιτική του. Τόσο στην επιχείρηση για τον έλεγχο των ΜΜΕ και το φιάσκο με τον Καλογρίτσα, όσο και στο ζήτημα Φίλη, ο Καμμένος «καθάρισε» αναλαμβάνοντας ρόλο πρωθυπουργού!
Βέβαια, δεν χρειαζόταν ο Αρχηγός των ΑΝΕΛ να αναλάβει την διαχείριση της εξουσίας για να έχουμε μια ακροδεξιά πολιτική από μια κυβέρνηση που σπεύδει να κάνει τα πάντα προκειμένου να κρατηθεί απεγνωσμένα  στην εξουσία, παραχωρώντας τη χώρα πρόθυμα, άνευ όρων και ορίων, για τα επόμενα 100 χρόνια  στους «Γερμανούς κατακτητές» και τους «αδίστακτους συμμάχους τους».
Πρόκειται για την μεγαλύτερη και την πιο ταπεινωτική ήττα που έχει υποστεί η ελληνική Αριστερά στην ιστορία της…
 Γράφει η Αλίκη Χατζή-http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά